[]

PC için gamepad önerisi X box one vs Logitech f710

hangisini önerirsiniz? ağırlıklı olarak platform ve witcher türevi ryo lar için kullanılacak. şu ara x box kontrolcüleri indirimde logitech f710 la aralarında 50 tl fark var. sanki x box one ninki daha mantıklı gibi geliyor emme bilemedim.




 
tabii ki xbox. yeni üretimlerde düzeltilmiş midir bilmiyorum (hiç sanmıyorum) ama logitech f710'un kablosuzu aşırı sorunluydu ben kullandığım zamanlar. internette de bunla ilgili şikayetler doluydu. kopma sorunu var kablosuzunda zehir eder her oyunu. her türlü xbox kolu yani hele daha ucuzsa düşünmeye bile gerek yok. sorunlu alete daha fazla para mı vericen bir de?

sözlükteki başlığında da bu tarz şikayetler dolu göreceğin üzere: eksisozluk.com
kısaca logitech f710 gördüğün yerde kaç aman ha para vereyim deme o boktan alete.
  • rotten head  (24.02.19 06:43:35 ~ 06:51:41) 
pc de uzun süre f710 kullandım canavar gibiydi.
hem de ikinci el almıştım.
bi kere bile kopma vs yaşamadım.
  • rentts  (24.02.19 07:07:58) 
xbox öne gamepad ele öyle güzel oturuyor ki bırakasın gelmez. 360 gamepad de var, o idare eder ergonomi konusunda.
win10 a bt ile bağlayabiliyorsun özelliğine bak alırken. birden fazla nesil var sanırım onlarda da

  • hasmetizm 2046  (24.02.19 09:15:30) 
her türlü xbox one.
sorunlu bir f710 a denk gelirsen her şeyden soğutur.
ve bu sorunlu f710 lar az sayıda da değil.
risk almanın lüzumu yok.
  • Efoody  (24.02.19 09:23:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.