[]

Enerji için pharmaton mu supradyn mi

Zinde olmak için hangisi?




 
Ikisi de idrarini sari yapmaktan baska bir ise yaramaz dostum. Keske bir hapla zinde olabilmek mumkun olsaydi. Uyku, zihin, kosy, gevseme, mutluluk ... var da var


  • tunaktunaktun  (23.02.19 23:58:21) 
Kişisel disiplin. Hapla zinde olunmaz. Az uyu, egzersiz yap, erken kalk, düzenli yaşa, zinde olursun.


  • bos gezenin bos ustasi  (23.02.19 23:59:02) 
Hiçbirisi. Böyle saçma sapan şeylere para vermeyin abi ya kaç kere attım genis kapsamlı makaleleri sayısını unuttum.


  • doxanikee  (24.02.19 00:05:04) 
ikisininde hiç bir artısı yok yalan.


  • mikahakkinen  (24.02.19 00:07:18) 
pharmaton daha iyi.


  • nuisance  (24.02.19 00:09:11) 
Sabah erken kaklip duşla gune başlayıp saglam bir kahvaltı yaptın mi zindeligin ilk adımlarını atmış oluyorsun.


  • bulutumsu  (24.02.19 00:16:25) 
pharmaton kolestrolü yükseltiyormuş.


  • late viper  (24.02.19 01:55:56) 
Ikisi de işe yaramaz zinde olmak için. Spor yap, meditasyona basla, sağlıklı beslen, uykunu duzene sok veya uyarıcı hap kullan.


  • JohnOakley  (24.02.19 02:49:01) 
şimdi işe yaramaz demek tam doğru olmaz. yarayabilir de.

bunların ikisi de vitamin mineral desteği. öyle hapı alayım, enerji dolayım gibi bir özellikleri yok. öyle bir işe yaramaz evet.

ama b12 eksiğiniz vardır, ne bileyim vücutta vitamin ve mineral eksiğiniz vardır, enerjisizliğiniz, yorgunluğunuz falan bunlardan kaynaklıdır, depoları doldurunca normal olmanız gereken hale gelirsiniz. o zaman işe yarar.

yani eksi değerlerde olan vücudunuzu normal değerlere getirmede yardımcı olur. ama zaten normal değerdeyseniz de artıya çıkarmaz.
  • kibritsuyu  (25.02.19 10:39:12) 
Valla arkadaşım supradyn kullanmaya başladı, gözle görülür bir enerji hatta kendisinde iştah azaltma gibi etkileri oldu. Pek memnun.


  • mslny  (25.02.19 11:21:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.