[]

100 binlik araba önerisi olan var mı?

Merhabalar arkadaşlar, daha önce de sormaya çalıştım ama sanırım beceremedim. Aslında hyundai i20 almayı düşünüyordum; ancak daha geniş vs diye egea da aklıma girdi. Hyundai i 20 1.0 turbo benzinli. Bu iki arabadan hangisi alınır diye sormuştum aslında ama ikisini de alma diyen olmuş. Başka önerilere açığım. Sıfır almayı düşünüyorum. İ20 de sıfır faiz kredi olması nedeniyle almayı düşünmüştüm diğerinde de 3-5 bin faiz Ödemiş olacağım ama aynı fiyatlara denk gelecekler. Evet çok daha güzel çok daha iyi arabalar var farkındayım ama param bu kadar. Yani anlamsız yorumlar yapmayın zaten fiyatlar almış başını gitmiş. İkinci el bakıyordum başta ama bunaldım. İğrenç muhabbetler herkes şark kurnazlığı peşinde ikinci el fiyatları oturmamış ve dengesiz vs vs.




 
120 küsüre mi ne bir arkadaşım Mercedes A180 aldı ama ikinci el.

Not: arabalardan anlamam.
  • taurina  (23.02.19 16:12:45 ~ 16:13:22) 
En önemlisi az yakması pls.


  • she brings the rain  (23.02.19 16:13:28) 
Eskimiş demezseniz astra sedanlar var o fiyatlara. Pejo 308ler bulunabilir belki.
Liste fiyatlarına bakmayın bayileri arayın fiyatlarda uçurum vardı 2 ay önce. A3 dizel manuel 230 liste fiyatı vardı 129dan verdiler araçları. Şimdi gene tok satıcı modundalar.
Stokçu galericilerden sıfır araç bulabilirseniz düdüklenmeden aldığı fiyatın 5 bin üstüne alırsınız. 87ye falan corolla vardı. Aslında seçenek bol ama iyice bakmanız lazım. Fırsatçılara para kaptırmayın. Aynı ildeki bayiler arası bile baya fiyat oynadığı oluyor.
Sıfır almak rahatlık ama bir de bakım fiyatları falan uçmuş durumda. Bazı markalar 30binde bakım ister kimisi 10binde. Bunu da göz önünde bulundurun.
  • bahoho  (23.02.19 16:20:50) 
clio dizel manueller piyasanın en az yakan araçları aynı özellikteki citroenler de az yakıyor. araştırmanızı öneririm. arkadaş uzun yolda 4.5 lt/100km ortalamada. şiçi de 5-5.5 arası.


  • tukenmez adam  (23.02.19 16:35:44) 
enboş honca civic
honda.com.tr

  • basond  (23.02.19 17:03:24) 
hyundai i20 1 turbo benzinli de az yakmaz. kasa ağır motor küçük. egea önermem o fiyatları haketmeyen bir araç. 2.el için sabır ve araçtan iyi anlamak lazım. 100bine güzel araçlar alınır ancak size güvenilir az yakan araç lazım.

ford fiesta 1.0 motor otomatik 98 bin.
opel corsalar otomatikte 1.4 yaktığı için pas.
yaris hybrid 100bin kampanyalı 1.5 motor. arkadaşımda var araba gerçekten az yakıyor. 50km hıza kadar elektrikle gidiyor.
yaris 1.5 otomatik 84 bin. toyotalar az yakar.

hyundai i20 ler yakar. fiyatları uygun.
honda jazz 1.3 otomatik 98 bin.

yaris bunların arasında en sıkıntısız olanıdır.
  • mikahakkinen  (23.02.19 17:41:50) 
anladığım kadarıyla i20'nin ufaklığı ve egea'nın kalitesizliğinden dolayı aklınız bulanmış durumda.

kişisel önerim o fiyatlara ikinci el, düşük km'de hem biraz daha geniş hem biraz daha kaliteli olan ve garantisi devam eden 1.2 tsi vw golf veya jetta ile ilgilenmeniz yönünde.

ikinci el almanız bi dezavantaj gibi dursa da bu aldığınız araçların piyasası diğer iki araca göre de daha fazladır ve bu yüzdendir yaşı ve km'si ilerlese bile fiyat olarak bu ikisinden daha yukarıda kalacaktır.

not:corolla veya auris diyecektim ancak 1.33 motor nedeniyle vergisi yüksek çıkıyo. senelik 700 lira daha fazla vergi ödemeyi gözden çıkarırsanız toyota'da bence ideal bi seçim olabilir sizin için. ayrıca yine söylemekte fayda var bu araçları agresif kullanmadığınız sürece yakıt sarfiyatı konusunda kesinlikle kullanıcısını üzmez. diğer toyota ve hondalar lpg takmanızı gerektirebilir.

golf-otomatik
www.sahibinden.com
golf-manuel
www.sahibinden.com

jetta-otomatik
www.sahibinden.com
jetta-manuel
www.sahibinden.com

son olarak eğer yeterli para yoksa ve krediyi dibine kadar kullanıp giricem bu işe diyosan kesinlikle yapma. ekonomik olarak çok zor bi süreçten geçiyoruz ve böyle bi yükün altına girmemen taraftarıyım. 1.2 polo kullanıcısıyım ve araçtan gayet memnunum. fiyat olarak da 40-50 bin arasında ikinci eli. para biriktirdikçe yükseltirsin modeli ve banka aracını ipotek altına almamış olur. acil durum için bi el frenin olur elinin altında.
  • johnnie w lker  (24.02.19 03:46:53 ~ 04:27:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.