[]

Eskişehir'de kalacak yer sorusu(Otel, hostel vs)(kaç gece kalmalı)

Martta bi haftalık bir tatilim var. Evde malak gibi yatıp dinlenmek de güzel gözükse de bayadır bi yerlere gitmediğim için daha önce hiç gitmediğim eskişehir'e mi gitsem diye düşünüyorum. Trenle gitmeyi düşünüyorum ve biletler oldukça hesaplı ama kalacak bir yerim olmaması biraz sıkıntı.

Var mıdır Eskişehir'de iki gece konaklayabileceğim, eli yüzü düzgün(lüks olmasına gerek yok, güvenilir bir dorm bile olur), hesaplı bir hostel, otel, apart vs.

Bunun dışında işte 2-3 gün içinde yaya+toplu taşıma ile gezilir di mi şehir? Şunu yap, bunu ye gibi tavsiyelere de açığım. Eskişehir'in iyi bir cafe-bar kültürü olduğunu biliyorum o yüzden yemek konusunda umutluyum, özellikle kaliteli bir hamburger öneriniz varsa alırım :D

EDİT: Mesela 10 mart pazar günü trene binsem, 11 Mart sabah orda olsam, 11 Mart gecesi konaklayıp 12 martta gece tekrar trenle İzmir'e dönsem yani 1 gece konaklamayla geçirsem yeter mi Eskişehir için? Yoksa iki gece mi konaklamalıyım, ne dersiniz?

 
eskişehire gittiğim zaman kaldığım bir yer var en son oda 60tl idi, bir gece kaldım orada fena değil gayet temiz ve düzgündü. tepebaşı mahallesi sanırım öyle geçiyor bilmiyorum. merkezde ama sağa sola bayağı yakındı. numarasını verebilirim dilerseniz.


  • goodenuff  (23.02.19 13:13:26) 
Kapadokya daha güzel gezilir


  • baal  (23.02.19 13:50:36) 
@baal
kapadokya'ya ulaşım, orada gezme falan daha zor değil mi? Turla mı gidilir oraya? Ayrıca sanki daha masraflı olur gibi.

  • nundu  (23.02.19 13:55:34) 
Yaya ve toplu taşıma ile gezmeye müsait.
Eskişehir cafe/bar kültürü mü? Yemek konusunda çok umutlanmayın. Ortalama diyebiliriz.

  • shape of shapelessness  (23.02.19 14:00:01) 
2 gece konaklayıp 3 gün gezmek daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Ne gibi yerleri gezmek isteyeceğinize göre gezinizi planlayabilirsiniz ama Sazova Park'ı görmenizi tavsiye ederim. Kahvaltı için Ayten Usta ve Acıktım'a gidebilirsiniz. Yemek için de Dünya Köfte ve Mr Flank Steakhouse beğenilen mekanlar. Barlar Sokağında da adını hatırlamadığım bazı güzel yerler var, ilginizi çekebilir. Cafe olarak Varuna Gezgin ve Adalar'daki cafeleri beğeneceğinizi düşünüyorum. Bir de Eskişehir'in çiböreği meşhurdur. Papağan Çibörek, Eskişehir Çibörek Evi, Kırım Çibörek Evi çibörek yiyebileceğiniz bazı yerler.


  • vusvuslat  (24.02.19 05:40:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.