[]

Kedimin patisine olta iğnesi battı çıkaramıyorum

Gecenin bu saatinde cevap veren olur mu bilmiyorum...

Kedim malzeme odasına girdi ve küçük bir kaza geçirdi. Patisine olta iğnesi battı i.hizliresim.com

Kendim çıkarmayı denedim ama çengelli tarafı içinde olduğu için zorladığım anda canı çok yanıyor.. çıkaramıyorum. daha da zorlarsam içinde kırılır kalır kangren olmasından korkuyorum.

Gidebileceğim bir vette yok sabahı beklemek zorundayım uyuyamıyorum da.. Napabilirim? sabaha kadar ne yapmam lazım akıl fikir verirseniz çok memnun olurum..

 
Nobetci eczaneden passiflora al. Arkadaşı uyut. Sonra çalışarak çıkarmaya bak.


  • habarbey  (23.02.19 04:24:18) 
Steril çalışman lazım ama gozardi etme. Bir de elizabet varsa takarsin yalamasin. Dikecek kadar bir hasar yaratmayacagini varsayiyorum. Mümkünse yanında bir kişi daha olsun.


  • habarbey  (23.02.19 04:27:05) 
kendim hayatta yapamam.. Zaten çok canı yanıyor ani hareketle denedim olmadı:( şimdi bir köşede uyumaya çalışıyor kızım.. sabah bir an olsada gitsem vete diye bakıyorum.

Evde oksijenli su var aslında döksem faydası olur mu..
  • pis fakir  (23.02.19 04:33:18) 
İnanın çok denedim. Babamı bile uyandırdım ikimiz denedik. Çıkaramadık yerinde durmuyor zaptedemiyoruz. Çok bağırıyor.

Kendimi çok berbat hissediyorum:(
  • pis fakir  (23.02.19 04:48:36) 
Kendini berbat hissedecek bir şey yok. Uyuşması lazım bir şey yapman için. Soğutucu sprey de iş görebilir.


  • habarbey  (23.02.19 05:02:56) 
Ben de bir kere bir koyda kamp yaparken mal gibi oltanın ucunda yemle bırakmışım sahilde. Martının biri gel sen yemi ye. Gagasından yanağına girmişti iğne. Kestik ama iğneyi çıkartamadık. Uçtu gitti. Pişmanlık hala bende. Yaşıyorsa affetsin.


  • habarbey  (23.02.19 05:08:48) 
evimde o tür bir sprey maalesef yok. şu an kucağıma geldi uyuyor.. Umarım yarına hasarsız atlatırım kangren felan olmasından korkuyorum sadece.. gece olmasaydı bu olay çok iyiydi.. zamanlaması harika.. ahh


  • pis fakir  (23.02.19 05:09:46) 
Youtube'da olta ignesi nasil cikarilir videolari var. Ingilizce arat. Insan'da ise yariyor ama kedi nasil olur? bilemem.


  • tezek  (23.02.19 05:10:36) 
Sakinleştirici vererek iğne çıkartıldı.. cevap verenlere teşekkür ediyorum sağolun.


  • pis fakir  (23.02.19 11:04:57) 
Boyle durumda bir tane bos kagit bardak ya da benzeri bisey bulun. Etrafina gecirip bantlayin(kedinin boynuna gecirilen plastik sey mantigi). Boylece igne saga sola degemez.

Ilkyardim kursunda gormustum, goze cisim batinca bu sekilde idare ediyorlar.
  • acemi  (23.02.19 11:15:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.