[]

Yalan söyleyen sevgili

Yalan söylediğinden emin olduğunuz, ama sorunca doğruyu asla söylemeyen inkar edene bir daha güvenebilir miydiniz? Niyeti kötü değil ama sizi istemeden rezil etti.




 
Neden güveneyim?


  • sys coyg  (22.02.19 21:00:42) 
Elbette hayır.


  • simderun  (22.02.19 21:03:54) 
güvenmem tabi


  • prasinos  (22.02.19 21:04:06) 
Yalan soyluyorsa demek ki sen cok sikmissindir. Kendini sorgulaman gerek.


  • Traveller  (22.02.19 21:10:23) 
Kesinlikle hayır derdim ama sevgilisini gerekli gereksiz darlayan ruh hastaları da tanıdığım için çekimser oy kullanıyorum. Konuyu yazsaydın daha sağlıklı cevaplar gelirdi.


  • windows95  (22.02.19 21:18:40) 
yalan yalani doguruyor bence. yani konudan bagimsiz olarak yalan soylemesi cok sinir bozucu. hadi soyledi kesinlikle sen sordugunda dogruyu soyleyip niye yalan soyledigini aciklamasi gerekirdi. acikcasi ben boyle yapardim cunku karsimdaki sevgilimse aramizda yalan olmamali, guvenmezdim.


  • bugun hava gunluk gureslik  (22.02.19 21:42:54) 
ailesiyle ilgiliyse hoşgör, sadakatla ilgili bir şeyse o ayrı.


  • gizemli dede  (22.02.19 22:20:57) 
Kronik yalanci degilse ve aldatma degilse ben ne yaptim ki bu insan bana acik olamadi diye sorgulardim, alacagim cevaba gore davranislarimi duzeltirdim. Sonra yeni bir sayfa acardim ama ben davranislarimi duzeltmeme ragmen devam ederse bitirirdim. Bu ikisinden biri ise guvenmezdim.


  • kassiopeia  (22.02.19 23:14:43) 
güvenemedim. yukardakilerin aksine karşımdakini zerre sıkboğaz eden biri de değilim


  • akan dame  (23.02.19 00:56:00) 
Güvenmem ayrılırım. Ailevi değilse devamı gelir


  • milletin efendisi olmaya gelen adam  (23.02.19 01:02:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.