[]

boğaziçi üniversitesi ulaşım

bostancı'dan her gün çekilir mi? metro hattı harici otobüs kullanmak zorunda kalıyor mu karşıdan gidenler? teşekkürler




 
Bence hayatta çekilmez. Zorunda değilsen aman diyim.


  • mg3929  (22.02.19 20:15:25) 
metro-metrobüs-zincirlikuyu-otobüs
ile belki ama zor.

zor derken tabi hisarüstünde bir eve taşın demek istiyorum.
  • dedim dedim de kime dedim  (22.02.19 20:18:46 ~ 21:25:26) 
otobüs kullanmayayım dersen metro - marmaray - metro - metro yapmanız lazım, o çile çekilmez.

ya da bostancı - yenikapı deniz otobüsü, sonra yine metro - metro, bence yine çekilmez.

bostancı-taksim otobüsleri de var ama yine de çekilmez. en kötü ihtimalle yenikapı-hacıosman metro hattına yakın oturmanız lazım, boğaziçi biraz ters bir yerde kalıyor ulaşıma.
  • taurina  (22.02.19 20:53:37) 
turkiye’nin en gecerli universitesi. etiket icinse cekilebilir. no pain no gain.


  • iyi dedi  (22.02.19 20:59:16) 
Boğaziçi evet değer ama o yolu çekerek girdiğin dersin sana faydası olur mu emin değilim. Bostancı derken sahile mi yakınsın, e5e mi?

E5e yakınsan:

Bostancı uzun çayır arası metro, uzun çayır gayrettepe arası metrobüs, gayrettepe levent arası metro, leventten hisarüstüne yine metro ve ta taam Boğaziçi.
Metrobüsü otobüsten saymazsan harici otobüs kullanmıyorsun aslında, çok da kötü değil sanki.

Sahile yakınsan 10 martta artık şu banliyö trenini açacaklar, oradan binip yenikapıdan çıkabilecekmişiz. O zaman Yenikapıdan metro, oradan tekrar hisarüstü metrosu yaparsın.
  • windows95  (22.02.19 21:32:42) 
@windows95 metroya yakınım. bunun da sebebi minibüs yolundan ve otobüsten kaçmaktı. karayolu tutuyor beni aslında. araba, otobüs farketmez. evet metrobüs de otobüs sayılır bence. hem de bayağı kalabalık cinsinden :/


  • not dark yet  (22.02.19 23:34:01) 
bostancıdan metroyla kadıköy, kadıköyden beşiktaş, beşiktaştan otobüs.

metrobüsten zincirlikuyuda inince gayrettepe metroyla levent leventten metro değil, direk zincirlikuyudan otobüs yapıyor insanlar. öğlen 12-1 arası dışında avantajlı olan direk bu, o saatlerde de çoğunlukla avantajlı. başka soru varsa mesaj atabilirsiniz.
  • inekadam  (23.02.19 00:12:04) 
ayrıca arnavutköy ya da bebekteki vapur iskelesine erişen bir hatta binebiliyorsanız, bebekten yukarı çıkıp da gelebilirsiniz.


  • inekadam  (23.02.19 00:13:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.