[]

betterworldbooks nokta kom

adli siteden 16 aralik 2018'de iki kitap aldim. $14,56 tuttu. yaklasik 80 lira.

kitap ocak ayi gelmeyince onlarla iletisime gectim, kitaplarim gelmedi diye. onlar da ozur dileyip hemen para iadesi yaptilar.

2 gun once ptt kitaplari kapiya birakmis gitmis. kitaplar gelmis. adamlar para iadesi yapmis. parayi geri vermek icin tekrar iletisime gectim. paypal ve fax diye iki sistemden sadece odeme kabul ediyorlarmis. turkiye'de maalesef bu ikisini de kullanamiyoruz dedim. baska bir yontem soyleyin paranizi gondereyim dedim.
bugun cevap yollamislar. ozur diliyorlar. tesekkur ediyorlar. para iadesi de almiyorlar. eksiup.com

simdi ben ne yapayim? parayi amerika'ya gonderemiyorum. ama bir turlu odesmek istiyorum. cozum onerileriniz nedir? $14,56 da pek para degil, belki bunun icin de iade falan ugrasmiyorlar ama yine de bir hizmet aldiysam karsiligini verecegim. vicdanen rahat degilim. onerilerinizi bekliyorum.

 
Kitap alıp okula bağışlayın, onlara da haber verin?

edit: Neden böyle dedim, Amazon falan benzeri durumlarda maile böyle dönüyordu eskiden. Mesela 5 dolarlık kitabı onlara iade etmeniz lazım ama 50 lira kargo çıkıyor, diyorlardı "kitabı bir yere bağışlayın" vs diye.
  • whoosie  (22.02.19 15:11:07 ~ 15:13:04) 
Anny reis burada çok ince bir jest yapmış (ne güzel yazmış öyle). Ben olsam güzel bir türk kitabının ingilizce çevirisini alır (örneğin ahmet hamdi tanpınar'ın huzuru veya bir orhan pamuk kitabı), arasına 15 dolar sıkıştırır (bozuk belli olur) Anny'e habersiz gönderirim. parayı bir ihtimal yolda araklayabilirler, hiç olmazsa jestin karşılığını kendimce vermiş olurum. eğer daha iyi bir yöntem öneren olursa bile bu jeste karşılık sadece kitap göndermeyi yine düşünün derim.


  • panamera  (22.02.19 18:01:43 ~ 18:03:58) 
Anladığım kadarıyla paypal ve fax adamların kişisel hesaplarına para kabul ettikleri sistemler, değil mi? Öyleyse aynı ücrette bir kitap alın adamlardan, kargolamasınlar. Sen de alışverişe onay verince parayı alırlar.


  • aioniotita  (22.02.19 18:36:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.