[]

Sözlük Profesyonellerine Soru

Değerli Üyeler;

Müsaadenizle sektör profesyonellerine ve yöneticilerine sorularım olacak.

1- Takvim - Ajanda
Takvim için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
Geçmişte Google (gmail) takvim kullanıyordum. Gayet kullanışlıydı.
Bilgisayarlarımızda outlook kurulu fakat onu takvim için kullanmadık hiç.

2- Haftalık Toplantı Şablonu
Haftalık geçen hafta neler yaptık, önümüzdeki hafta neler yapacağız konulu rutin haftalık toplantılar yapıyoruz.
Çalışanları takip etmekte zorlanıyorum. Kimin görevini yapıp yapmadığını ve hangi projeler üzerinde çalıştığımızı
en basit, pratik nasıl görürüz? Excel tablo hazırlamayı düşünüyordum.

3- Müşteri Yönetimi
CRM altyapısı kurmaya çalışıyorum. Şu ana kadar excel üzerinden gidiyorduk.
Fakat müşteri sayımız arttı ve takipte sorunlar yaşıyoruz.
Aynı sorun proje takibinde de geçerli.
CRM için hangi uygulamadan faydalanıyorsunuz? Hangisini önerirsiniz?

 
2. Wunderlist
İster kendiniz için liste, ister başka kişilere atama yaptığınız listeler oluşturabiliyorsunuz. Online çalışıyor yani. İstediğiniz kadar liste oluşturup, istediğiniz listeye istediğiniz kişiyi atayabilirsiniz ve takip edebilirsiniz. İlgili kişi görevi tamamlayınca tik atıyor ve size de bildirim geliyor.

1 ve 3 için fikrim yok.
  • esse classic  (22.02.19 11:30:05) 
1) uygulama kullanmıyorum. eski usül takvime not alıyorum. gözümün önünde notlar olmazsa atlarmışım gibi ilginç bir hissiyatım var. jenerasyonla ilgili muhtemelen :). aynı tarihleri ara ara asistanımız kendi takvimine de toplu olarak işliyor, biz yoğunluktan nota rağmen atlayabiliriz diye sabahtan hatırlatıyor. double check oluyor böylece.

2) toplantı tutanağı tutuluyor, to do list yaptım herkese drive üzerinden, ilgili kişilere ekleniyor o toplantıda konuşulanlar. işle ilgili ilerleme, son durum gibi kolonlar var herkes güncelliyor işin üstünde çalıştıkça. hem ben ofiste değilken yapılanları da takip ediyorum ordan. aylık olarakta o to do listler yeni tarihli olacak şekilde güncelleniyor, yapılanlar/tamamlananlar siliniyor, sürüncemede kalanların sebep ve çözümleri konuşulup notlar revize ediliyor.

3) ritmaflex kullanıyoruz. önceki programımızda ritma idi ama masaüstü versiyonuydu. müşteriler hadi hemen teklif formunu buracıkta hazırlayıverin diyen kazmalardan oluştuğundan, web tabanlı bir program olması bizi çok rahatlattı. hem projeleri burdan da takip edebileceğim bir sürü özellik var. biraz maliyetli ama memnunuz.
  • Phoebe  (22.02.19 11:30:44 ~ 11:31:03) 
2-trello. mobil-desktop uygulaması var. sizin açtığınız board'a çalışanlar da ekleme yapabilir.


  • contavolta  (22.02.19 12:00:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.