[]

Google maps hakkında bir soru

arkadaşlar merhaba, 3 tane sorum olacaktı benim.

1. sorum: Google maps'e kendi işletmemi ekledim. google my business profil sayfasını falan da komple doldurdum.
20 günden fazla oldu ama hala işletmem maps'te görünmüyor, sebebi nedir sizce?

2. sorum: işletmemi google'dan aratıp da sağ taraftaki bilgi penceresinde görülen minik haritaya tıklayarak google maps'i açtığımda işletmem görünüyor. Ama direkt google maps'e girip oradan aratınca "sonuç bulunamadı" diyor. bunun sebebi ne olabilir?

3. sorum da şu şekilde; google maps'de en yakın seviyeye gelecek şekilde zoom in yapınca, alttaki ölçek çizgisi |----5m----| olduğu zaman ancak benim işletmemin ismi görünür oluyor. ama zoom out yapınca kayboluyor.

mesala şu aptal bakkal dükkanı ( eksiup.com ) bile, daha dükkanın ismini yazmayı becerememiş adamın bakkal dükkanı bile şehre taaa tepeden bakınca, ölçek |----200m----| deyken bile görünüyor, benimki 5 m'ye kadar zoom in yapmayınca görünmüyor. gel de çıldırma...

nasıl çözerim bu sorunları?

şimdiden çok teşekkürler...

 
1. google mapstan arama, mesaj yada mail gelmesi gerekiyor.
2. 1le aynı cevap. doğrulama gelmeden sonuçlarda görünmez.
3. bilmiyorum.
  • scudman1  (21.02.19 22:38:56) 
bize yurtdisindan(avrupadaki google ofisi) zarf icinden bir dogrulama kodu gondermislerdi. kodu siteye yazdik, dogruladik. ondan sonra gorundu. birkac yil once idi bu. simdi nasil sistem nasil bilmiyroum. tabii zarfin bize ulasmasi 1-2 ay aldi.


  • Leonardo~Da~Vinci  (21.02.19 23:15:51) 
1. Telefonla doğrulama yaptık hemen ertesi günü. Zarf da gelebiliyor ama ben telefon seçtim
2. Doğrulama gerekiyor
3. bilmiyorum
  • wang  (22.02.19 07:06:38) 
Net bilgim yok ama zannediyorum 3 popülerlikle ilgili. Ne kadar kişi ararsa, kullanırsa, rota oluşturursa o kadar uzaktan görünür gibime geliyor. En uzaktan görünen yerler genelde en popüler rotalar oluyor genelde.


  • The_Lollok  (22.02.19 08:07:00) 
2)Haritaya katkı sağlayan birçok insan var. O çevrede yaşayan kişilere Google soracak. Diyecek ki ''burada böyle bir yer hakikaten var mı?'' yeterli oranda kişi doğrularsa, haritada görünür olacak.

3)Bahsettiğiniz bakkal çok sayıda aranmış olsa gerek haritada. Orada uzaktan bakınca nerenin görüneceği çoğunlukla kullanıcıya bağlıdır. Ya da landmark sayılabilen yerler görünür.
  • Etanglement  (22.02.19 10:36:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.