[]

decathlon - quechua botları nasıl bilirsiniz?

bir model var çok beğendiğim. şikayetvar'da birisi aynı bottan almış 2 ayda yırtılmış.

adam değişim için yolladığında firma cevap olarak "bu ürün dağ botu, siz günlük hayatta kullandığınız için garanti dışına çıkmışsınız" demişler organ geçer gibi. gözüm korktu.

ne dersiniz, "münferit" bir olay mı yoksa bu decathlonun böyle oynaklıklarına siz de şahit oldunuz mu?

 
Bu kış decathlondan bir bot aldım. sizin bahsettiğiniz bot mu bilemiyorum tabii. Bütün kış ayağımdan çıkmadı. Dağ falan görmedi bot. Bağdat caddesi kaldırımlarından daha çetin bir çevrede giymedim. Ayağımı süper sıcak tuttu. Su filan geçirmiyor. Çok memnun kaldım.

Abim de gaza gelip aldı. O da memnun kaldı. Ayakları fırın gibi gezdi o da kış boyunca.
  • levpontryagin  (21.02.19 19:35:34) 
efem ben aldim. gayet de memnun kaldim. rahat degillerdi ama saglam ciktilar benimkiler.


  • Leonardo~Da~Vinci  (21.02.19 19:36:35) 
Dağda kullandım deseniz her şey Süper olacak.


  • baal  (21.02.19 19:41:01) 
@baal

adamın aklına gelir mi böyle abuk bi cevapla karşılaşacağı? normal olanı söylemiş işte. değiştirmeyen firma yine değiştirmez ya, o işin bahanesi. başka bahane bulurlardı o zaman da.
  • windows95  (21.02.19 20:01:12) 
Decathlon musteri memnuniyetine onem veren bir firma. Ben bi oynakliklarina sahit olmadim.


  • hepbiarayisicinde  (21.02.19 20:36:28) 
Ben o marka botlardan geçen kış başında aldım, 2 kış geçirdi bir sıkıntısı olmadi. Tek sıkıntısı kaldırım gibi yerlerde ıslak zeminde kayması.


  • doxanikee  (21.02.19 20:55:40) 
ben iki senedir kullanıyorum quechua bot. Gayet memnunum. Dağda bayırda hiç kullanmadım hep şehirde kullandım ve hiç su geçirmiyor çok kullanışlı


  • nundu  (21.02.19 21:41:42) 
Ben de aldım. İçi battaniye gibi sıcak. Tek sorun topuksuz düz taban. Ben topuk severim de benim için orası.


  • for day to break  (21.02.19 22:02:45) 
Ben değiştirdim daha önce koşu ayakkabılarını. Bana da haftada 3 gün 45 saat kullanılması lazım falan gibi bir sey söylediler. Ben de öyle kullandım dedim. Sordular ettiler değiştirdiler.


  • baal  (21.02.19 23:35:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.