[]

30 Yaşına giren ablaya ne hediye alınır?

Selam sözlük,

Önümüzdeki günlerde otuz yaşına girecek olan ablama bir hediye almak istiyorum. Biraz güzel bir şey almak istiyorum bu aralar bize epey yardımcı oldu. Önerilerinizi bekliyorum.


 
neler sever. nasıl karakteri var. Hardrock geçmişi mi var? dingin bir insan mı? vs vs şeyleri üst üste koy çıkacak şeyi al
çikolata seviyorsa
www.alwaysfashion.com
buradan paket yap karışık 100 tl mesela
  • hitsumo  (21.02.19 16:58:49) 
yani aslında neler sever konusu biraz karışık. Ne çok hareketli ne çok dingin. Çikolata sever ama gelip geçici bir hediye almaya biraz karşıyım galiba ben. Mesela aşağıdaki güzele benziyor.
www.hepsiburada.com

  • zor azizim zor  (21.02.19 17:40:55) 
200 tlye notebook standı biraz fazla bence. Tabi onun için çok fonksiyonel ve ihtiyacı olan birşeyse bilemem. Ben ikeadan bunun daha basitini almıştım kucağıma alıp çalışayım diye, o kadar işe yarar bulmadım kullanınca. Her ayaga kalkacağım zaman indirip kaldırmak zor geldi. Tekerlekli bilgisayar sehpaları c şeklinde olanlar daha kullanışlı illa ki böyle birşey alacaksanız. Ya da gümüş bir takı, otantik bir bileklik alabilirsiniz. Güzel deri bir çanta, ayakkabı vs de olabilir.


  • curukturpkokusu  (21.02.19 22:25:59) 
Yani çanta ayakkabi gibi seyler biraz kişinin zevkine gore oldugu icin pek mantikli bulmuyorum o tur hediyeler almayı. Daha yaratıcı ya da mantıklı bir şey bulmam lazım gibi.


  • zor azizim zor  (23.02.19 07:40:30) 
Günler yaklaşıyor ve yardıma olan muhtaçlığım artıyor.


  • zor azizim zor  (25.02.19 08:43:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.