[]

yazmak ama ne?

yazi yazmayi cok seviyorum. ama oyle gunluk, deneme, blog gibi degil. defter ve kalemle yazi yazma eylemini diyorum. kirtasiye delisi oldugum icin evde bolca guzel defterler, kalemler var ama bilgisayarlar ve akilli telefonlar hayatimiza girdiginden beri bunlar eskisi gibi kullanilamiyor malum. blog/gunluk degil de yazi yazmaya olanak verecek baska neler olabilir mesela? siz neleri deftere yaziyorsunuz?




 
Yemek-tatlı tarifi. Denemek istediğim tarifleri Evernote'ta tutuyorum, 1-2 kere yapıp sevdiysem ve tekrar yapacağımı düşünüyorsam deftere geçiriyorum.


  • kobuzchu kiz  (21.02.19 14:38:46) 
sınavdan sınava kalem kullanıyorum sanırım. bi de bulmaca cozerken.


  • koela  (21.02.19 14:40:18) 
hikaye


  • isvicre rakisi  (21.02.19 14:41:47) 
mektup arkadaşı edinebilirsin. mail adresleri yaygınlaşana kadar bir çok mektup arkadaşım vardı, çok keyiflidir.


  • hasmetizm 2046  (21.02.19 15:02:18) 
Ben iş için kullanıyorum, ama özenerek yazdığım defterlerim yok. Bir arkadaşım var defter tutmayı çok sever. Mesela tuttugu defterler:
Yemek tarifi
Sevdiği veya merak ettiği kitap sinema müzik şarkı isimleri
Rüyalar
Günlük
Harcamaları
Sevdiği sözler, yazılar vs
Ilginç bilgiler
Dualar ayetler
Herşeye bir defter tutar arkadaş.
  • curukturpkokusu  (21.02.19 16:24:12) 
Pinterest’e bullet journal ideas yaz arat. Şahane fikirler çıkacak karşına.


  • i m cool with that  (21.02.19 16:28:21) 
Çalışırken ders özetlerimi/ notlarımı yazmak için kullanıyorum. Bir de senede 3-5 defa günlüğüme yazıyorum.


  • Amaranta ursula  (21.02.19 16:31:49) 
Kitaplardan begendigin cümleleri yaz.


  • kafanguzelolmus  (21.02.19 17:15:55) 
Calistigim seyler var, onlarla ilgili notlar alıyorum. Bende de cok guzel ve kaliteli defterler var, kiyamadigim icin coguna yazamıyorum :)


  • stavro  (21.02.19 17:22:44) 
@stavro, o kadar uzun zaman kiyamayip sakladim ki o defterleri ben de. artik bakip bakip bunlari kullanmaliyim diyorum, simdi de yazacak bir sey bulamadigimdan kullanamiyorum :)


  • in vino veritas  (21.02.19 17:56:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.