[]

Vodafone'u nasıl bilirdiniz?

20 yıla yakın süredir turkcell kullanıyordum. Bir ara 2. hat olarak telsim avea falan kullanmıştım ama turkcell hep elimdeydi. Neyse sonunda fahiş fiyatlara isyan edip vodafone'a geçtim. Çekim gücünden feragat etmeyi göze aldım.

Geçmeden önce yorumlara baktığımda en çok bir şeye tıklayınca çaktırmadan faturaya eklenen paketlerden bahsediyorlardı. Var mı böyle bir şey? En düşük paketlerden birine geçtim, aylık paket ücretinden fazla öder miyim? Genel olarak nelere dikkat etmeliyim? Mesela pasaport paketleri tanımlamışlar. Bunlar yurt dışına çıkarsam ücretli olacak değil mi?


 
vodafonedan turkcelle geçtim, eskiden watsaptan sesli olarak kesintisiz ailemle görüşebilirken artık görüşemiyorum. birden hat gidiyor enteresan şekilde. bu ay sonunda tekrar vodafonea geçcem sanırım.

aynen tıklama itliği yapıyorlar. ekrana pat diye bir şey geliyor, şu şu paketi almak ister misin? gibi bir şey. yanlışlıkla tamam/evet tıkladığın anda 5-10 liralık bi paketi kitlemiş oluyorlar sana.
  • trajikomix  (20.02.19 23:40:24) 
Çekmiyor. Taahhüt biter bitmez çıkıp bir daha asla diyorum şuan.


  • diffarentiationation  (20.02.19 23:47:14) 
turkcell'den ucuz ama çekmediği anlar oluyor.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (21.02.19 01:01:08) 
3 sene oldu turkcell'den vodafone'a geçeli. benim tlf un çekmediği yerde türksel de çekmiyor. bazen benim tlf çekiyor türksel olan arkadaş kullanamıyordu vs. eskiden telsimken yani leş gibiydi ama şimdi gayet düzgün. faturaya da bir geçirme olmadı. yurtdışını bile paketimden arıyorum mesela bu bile süper


  • prasinos  (21.02.19 01:43:40) 
Musteri hizmetlerini arayip mobil odemeyi mutlaka kapattir. O onemli.faturaya eklenen paketleri engeller.


  • unabomber  (21.02.19 07:12:41) 
7 senedir vodafone müşterisiyim. herhangi bir paket itelemeye rastlamadım.

çekim gücünde de bir sıkıntı yok.
  • kaptankedi  (21.02.19 07:49:50) 
eşim geçmişti 10 ay önce. evde konuşamıyor kimseyle kendi telefonunda, kesilip duruyor. aynı şekilde interneti de 4g'ye geçmiyor bizim evde. ama tabi bu konuma göre değişiyodur tabi. (konum: istanbul/maltepe)

müşteri hizmetlerini aradık, inceleyeceğiz dediler. sorun yok diye geri döndüler.
  • contavolta  (21.02.19 08:07:40) 
O dediğin olayı turkcell'de yapıyor. Ekrana pat diye bir şey geliyor. O anda bu ne derken basarsan kitliyor. Anneme yaptılar, arayıp baya kızmıştım. Bir kere de bana yaptılar. Bende uzun süre turkcell kullandım yaklaşık 19 sene. Sonrasında senin gibi isyan ettim ve vodafone geçtim. 1 ay oluyor. Şu ana kadar hiç bir eksiğini görmedim. Aksine fazlası var param cebimde kalıyor. :)


  • Dr_Stat  (21.02.19 09:20:05) 
ankara kızılayda çalışıyorum. çalıştığım binanın tepesinde vodafone baz istasyonu var. ve vodafone benim odamda çekmiyor. defalarca şikayet ettik bakıyoruz dediler ve hala çekmiyor. 31 temmuzda taahhüt bitince türksele geçicem. günümün büyük çoğunluğu işyerimde geçiyor. kullanamadığım bir hizmete 38 lria vereceğime kullanabileceğim aynı hizmete 46 lira vermeyi tercih edeceğim.


  • the ultimate driving machine  (21.02.19 10:41:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.