[]

Beyaz eşya tavsiye

Arkadaşlar merhaba beyaz eşya almayı planlıyorum 4 parça kurutma dahil ama hangi modeli almam konusunda yardım olacak biri olursa çok sevinirim araştırdım kayboldum seçenekler arasında Herkese çok teşekkürler

Bosch Siemens bakıyorum
Başka markalara da açığım

 
arcelik, beko, grundig, altus

diger markalarin yedek parca ve ek garanti ucretleri cok pahali.

kurutma kt70 yeterli.
digerlerini ihtiyaciniza gore secin.

ama camasir mak. kisa program olsun. ciddi tasarruf sagliyor.

buzdolabinda büyüklüğü, dondurucu kullanim sikliginiz onemli. ihtiyaciniz olmayan ozellige para vermeyin. ornegin dondurucuyu aktif kullanmiyorsaniz kombi tipi dondurucu altta ve cekmeceli bir model almayin. diger no frostlari cok daha ucuza alabilirsiniz.
kiraciysaniz tasinma ve bu esnada zarar gorme ihtimaline karsilik cok pahali bir sey almayin. boyutlari nispeten standart olsun.sonra mutfaga sigmiyor. evde yemek yapmiyor genelde disaridan soyluyorsaniz 500 lt buzdolabi almayin.
surekli yatiya gelen yoksa, hemen cocuk yapmayacaksaniz 10 kg yorgan yikayacak bir makina almayin. 8 kg da is görür. kisin %100 gercek yun kazaklar kullanmiyorsaniz kurutmanin kazak programi olmasa da olur. 2-3 kazagi sandalye arkasina serip de kurutabilirsiniz.
yillardir kurutma kullanirim. eskisehirde de yasadim. simdi de kalorifersiz yazlik bir memleketteyim. buna ragmen neden kazak kurutma programim yok demedim. standart kazaklar (akrilik)giriyor nornal kurutma programina.

simdilik aklima gelenler bunlar...
  • balik kraker  (20.02.19 16:34:41) 
bosch ve siemens vidasına kadar aynı sadece bosch daha pahalı hiç bir farkları yok. made in germany olanlar daha pahalı. servis ağı ve müşteri memnuniyeti iyi. beyaz eşya da siemes bosch arçelik bekoyu öneririm servis ağı ve garanti anlamında.

daha kaliteli isterseniz smeg mielle tarzı markalara yönelin. ancak servis ağlarını bilmiyorum.
  • mikahakkinen  (20.02.19 17:01:23) 
her ne kadar bosch güvenilir/kaliteli marka imajı taşısa da türkiye'de üretilen ürünleri aman aman kaliteli değil maalesef. beyaz eşya için arçelik ve türevlerini (beko, altus vs, bütçenize göre) tavsiye ederim. zira kalite olarak arçelik ile bosch arasında pek bir fark yokken fiyatlar arasında uçurum olabiliyor.


  • shadowfollower  (20.02.19 17:56:22) 
arçelik önermiyorum bana çok çektirdi müşteri hizmetleri konusunda. kendileri de söylemiştim herkese anlatıcam diye. bunu görev edindim.


  • hononu  (20.02.19 18:22:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.