[]

Sorum hanımlara

Hayatınızda hiç tanımadığınız bir hanım, herhangi bir yerde gelip sizinle oğlu, yeğeni, torunu, komşusu, vs için konuşup tanışmanızı istedi mi? Eğer istediyse tepkiniz ne oldu :)




 
Çok oldu. Teşekkür edip geçiştirdim. Bilirsiniz millet acile kız bakmaya geliyor.


  • Lim5  (20.02.19 13:36:29) 
Devamlı oluyor. İstemiyorum, ilişki düşünmüyorum deyip gönderiyorum. O şekilde görücü usulü beceremiyorum ben, çok kasıntı bir ortam oluşuyor. Birkaç kez denedim, pişman oldum.


  • i m cool with that  (20.02.19 13:40:19 ~ 14:39:59) 
avm de çalışırken reyondaki bi kadın arkadaşıma teyze sarmıştı, oğlumla tanış bi görüşün bak beğenmezsen tamam ama bikere görüşün diye, arkadaşım böyle birşey düşünmediğini söylemiş, kadın bi yandan darlayıp bi yandan arkadaşımın numarasını istiyordu, artık gitsin diye verdi numarasını verirken de görüşmek istemediğini belirtti

benim vardiyam farklıyken arada kadın mağazaya uğruyormuş, bugün yine geldi diyordu

telefonla nasılsın kızım diye arayıp darlıyormuş

teyze azalarak bitti
  • freebird5406_2  (20.02.19 14:14:59) 
Genelde oluyor. Kibarca reddediyorum veya geçiştiriyorum.


  • siyah noktali film  (20.02.19 14:38:53) 
erkeğim ama bana da iki kere oldu. hem de babaları tarafından. nasıl bir iyi aile çocuğu tipim varsa (zamanında).
hatta birgün sahilde tek başına güneşlenirken bir amca geldi saçma bir muhabbet açmaya başladı. adam gay heralde dedim. benim de kızım var öğretmen şöyle böyle diye başlayınca olayı anladım. ya da kıvırdı bilmiyorum. sevgilim var diyorum. bu sefer de ciddi misin yoksa öylesine mi takılıyorsun diye soruyor :) hey allam ya zor savdmıştım başımdan.

  • herhaltibiliyoring  (20.02.19 14:46:04 ~ 14:48:36) 
Olmadı. Gerçi zaten evkenilecek cağlarım yurtdışında geçiyor. Ama olmadı çünkü epey sert bir ifadem var ve soğuk bir insanım. Tesyzelerle de minumum konuşurum. Bedenim de zayıf ve sporcu gibi bir şeyim. Asla evlenilecek kadın, iyi anne olur, ne güzel gelin olur görüntüm yok. Teyzeler benden kaçıyor ahahaha. vallahi (._.)


  • velvetmorning  (20.02.19 17:31:08) 
Olmaz mi :) hatta bir keresinde satis gorevlisi olarak calisiyordum.kadini bir turlu ikna edememistim istemedigime.sonra diger ogluyla gelmisti cunku asil kisi yurt disindaydi onun yerine bunu getirdim bir birlerine cok benziyorlar diye :)) ama sonunda kurtulmuştum.

Simdi bende oglan anasiyim bakalim ileride benim icimdende boyle bir teyze cikacak mi :) dusunmesi bile kötü geldi.
  • brnbrs  (20.02.19 17:39:16) 
Oluyo hep . Aynını ben de kız seni abimle tanıştiriiim mi diye yapıyorum millete..sonuç alan görmedim karşı taraf sallamıyo ( ben de sallamıyorum )


  • photo85  (21.02.19 00:17:07) 
bilgisayar kursunda yardım ettiğim teyze vardı, evine çağırmıştı çay için. Gittiğimde niyetini anladım. oğlu subaymış, helikopter pilotu, fotoğrafını gösterip durdu, övgüler, askerlerin tüm haklarını anlattı lojman vs., benden fotoğraf istedi.
çok şaşırdım, kırmadan uzaklaştım ama şimdi düşününce kısmetimi kaçırdım galiba :)

  • wishmaythşngs  (21.02.19 00:28:53) 
En etkili kırmadan uzaklaştırma taktiği erkek arkadaşım var diyip geçmek, tecrübeyle sabit


  • sdmd  (23.02.19 00:18:17) 
Benim erkek hâlimle başıma geldi, kızlara olmaması olanaksız.

Türkiye'ye ailemi ziyarete gelmiştim, apartmanın önündeki parkta oturmuş arkadaşımı bekliyorum. Tanımadığım bir teyze yaklaşıp damdan düşer gibi muhabbete girdi, nasıl oluyorsa o beni tanıyor, hatta tanımakla da kalmıyor, Kanada vatandaşı olduğumu falan biliyor... Bir hatun kişiden söz ediyor bana, kızı mıydı torunu muydu onu bile anlamamıştım. Hatta lâfa öyle bir yerden girdi ki anlaşmalı evlilik teklif ediyor sandım. Bir iki tane tanıdığım komşu adı falan söyleyince de mahalleden biri ona bahsettiği kızı benim üzerimden kurtarabileceğini söyledi, teyze de onun verdiği cesaretle açıkça konuya giriyor diye düşünerek "kaç para teklif ettiğine göre düşünebilirim" tadında bir şey söyledim. Müthiş bir soğukluk oldu. İyi ki de yanlış anlayıp öyle bir tepki vermişim, teyze hakaret olarak algılayıp kaçtı ve kurtuldum. Kim olduğunu ve beni nasıl olup da bu kadar iyi tanıdığını da hâlâ öğrenebilmiş değilim. O söylediği komşulara da sordum, onların da bir fikri yoktu. Yurdum insanının komik hâlleri işte...
  • hayvan pandikoglu  (25.02.19 01:22:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.