[]

kariyer.net'te başvuruya dönüş

23 aralıkta açılıp 23 şubatta kapanıcak bi ilan var. 23 şubattan sonra tüm cvler incelenip öyle mi geri dönüşler yapılıyor yoksa atıyorum o 23 aralık - 23 şubat arası süreçte 1-2 haftada bir başvurular incelenip uygun gördüklerine mi dönüyolar nedir bu işin düzeni? yani 10 şubatta başvurusunu yapan birine 23 şubat sonrasına geri dönülme ihtimali var mıdır hala? kariyer'den başvurusuna dönülme tecrübesi olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.




 
her gün inceliyorlar başvuruları. 1 hafta içerisinde bile birini kabul edip başlatabilirler. firma eğer başvurularını 1 hafta veya daha fazla bir süredir incelemediyse muhtemelen birini bulmuşlardır.


  • theseachange  (20.02.19 13:15:17) 
her gün inceliyorlar diye bir şey yok, o tamamen ik cı ne zaman bakmak isterse..
ayrıca tüm cv ler incelenmiyor tabiki, başvuranlar arasında search yapılıyor ben ilanda ne istemişim mesela, atıyorum min 5 yıl tecrübe mutlaka x hakkında bilgi ve y sektöründe tecrübe diyelim.
başvuranlar arasında bunları yeniden arıyorum böylece ilana uygun adayları görüyorum, onlar arasından devam ediyorum.

tek tek her cv ye bakılmaz, yönetici diye ilan çıkıyoruz 1000 başvurudan 900ü yeni mezun oluyor..
  • benaslinda  (20.02.19 14:18:48) 
kariyer.nete umut bağlama dostum, orası reklam panosu gibi koyuyorlar ve oluruna bırakıyorlar, hiç birine dönmedikleri de oluyor.


  • nahtoderfahrung  (20.02.19 14:25:28 ~ 14:25:35) 
kariyer.net'de firmanın başvuruları en son ne zaman incelediği yazıyor. tarih olarak değil de "bugün" ya da "15+ gün önce" gibi.


  • naksidil  (20.02.19 14:37:20) 
bi ilan var ilana kalifiyeyim (tercihen tecrübesi olan diyor bi bana uymayan ama şart olarak değil de tercihen olarak yazdıkları için yine de bakarlar diye düşünmüştüm) ve şartlarını gayet beğendiğim bi iş ama en son 2 gün önce cvleri incelemerine rağmen görüntülememişler benim cvyi hala (1 haftayı geçti başvuralı). okulum da kötü değil ankara üniversitesi ama sadece odtü, itü falan mı bakıyolar nedir umudu kesmem mi gerekir diye bir sorayım dedim.


  • semaforo de medianoche  (20.02.19 14:39:40) 
linkedin, kariyer.net'deki spesifik başvurularına tek tek özel olarak çok umut bağlama çünkü maksimum %5inden dönüş alırsın. ben de oha tam benlik bir şey kesin girerim bu işe diye başvuruyorum, cv'yi bile incelememiş oluyorlar.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (21.02.19 01:09:57 ~ 01:10:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.