[]

Yurt dışındayken kredi kartı kapatma

Şimdi durum şu şekilde;

Yurt dışındayım ve buradaki hattımla türkiyeyi arayamıyorum. Teb bankasındaki kredi kartımın limitinin artması için deniz banktaki kredi kartımı kapatmam lazım. Fakat denizbank kredi kartı benim elime hiç ulaşmadı. Tebe limit arttırım başvurusu yaptığımda öğrendim denizbankın bana bir kredi kartı verdiğini. Hattımı değiştirdiğim için denizbank internet şubesine giremiyorum. Elimde kart da yok. Denizbankı da arayamıyorum. Ben nasıl yapsam da denizbank kredi kartımı iptal etsem, teb kartımda limit arttırabilsem?

Denizbankta online yardım gibi bir seçenek de yok. Ne yapılabilir, fikri olan var mı?

 
Çözüm olur mu bilmiyorum ama durumu anlatan bir mail atsanız?


  • shangrilla  (19.02.19 22:51:11) 
Hattını tak, Wi-Fi'dan gir internet bankacılığına öyle dene.


  • bos gezenin bos ustasi  (19.02.19 22:56:41) 
www.denizbank.com
buraya yazın. size ulaşsınlar.
cevap gelmez veya baştan savarlarsa bddk'ya yazın.
hiç biri olmazsa, konferans görüşme yapın tr'den birisi ile. gerçi call centerlar bunu görüyor ve izin vermeyebiliyor ama belli olmaz verebilirler. önce sizi arasınlar. sonra bankayı arayıp konferansa soksunlar.
  • i dont know i dont care  (19.02.19 22:59:19) 
En kötü ihtimalle anne babaya rica edin gidip durumu şubede anlatsınlar, memura WhatsApp ile gişede ulaşıp video aramadan ben şu kişiyim aha pasaport aha kimlik rica etsem böyle böyle ve yapar mısınız diyin hallederler aksi tipler değillerse. Tabi bundan önce bankaya mail atın veya internet bankacılığı ile ulaşmayı deneyin.


  • bos gezenin bos ustasi  (19.02.19 23:13:15) 
Eğer önerilenlerden sonuç alamazsanız ki alamama ihtimaliniz yüksek, en yakın konsolosluk aracılığı ile bir yakınınıza vekaletname çıkararak burada işlemi halledebilirsiniz.


  • tss  (19.02.19 23:19:52) 
Skype’tan türkiye için dakika alıp arayabilirsiniz 2-3 dolar falandı.


  • frkn83  (19.02.19 23:24:45) 
aramak çok zor değil yurtdışından tr'yi.
Oranın hattı var ise yurtdışı arama paketlerine bakabilirsiniz. 10 dakka konuşsan hadi dakikası 1 dolar olsa 10 dolar eder. Bir şey değil.

  • The_Lollok  (20.02.19 07:07:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.