[]

Solo RPG Tavsiyesi!

Selamlar!
Daha önce hiç izometrik RPG oynamadım ama sözlükte Pillars of Eternity'nin bu kadar sevildiğini görünce denemeye karar verdim.
Oyunu sevdim aslında ama başlar başlamaz oyunun parti kurup da "şimdi grup olarak oynayacaksınız" dayatmasını görünce soğudum. "Lootu kime vereceğim, kimi kime saldırtacağım, kime heal basacağım..." endişesi taşımak istemiyorum açıkçası.

Şöyle yalnız kurdu oynayabileceğim, hikayesi tatmin edici izometrik RPG'lerden varsa önerilerinizi rica ediyorum.

Not: Fallout 1 ve 2'yi oynayacağım. Bunları tavsiyelerimizin dışında bırakabiliriz.

Şimdiden teşekkürler!

 
eski meski ama kurallarıyla da frp ruhu olan neverwinter nights


  • freebird5406_2  (19.02.19 21:38:34) 
Aynı şekilde arcanum: of steamworks & magick çok güzeldi. Hatta sanırım falloutlar ile organik bir bağı da vardı, tasarımcı ya da firma aynı olabilir.


  • Haldamir  (19.02.19 21:50:19) 
ya istersen pillars of eternity'de yanına adam almayabiliyorsun veya 1-2 kişi de alabilirsin ama yan questler kaçar hep. tüm rpg'ler öyledir zaten. fallout 1-2 de öyle, yanına adam gelecek ama istersen almazsın. ama tek başına takıldığın rpg'ye örnek dersen hiç aklıma gelmiyor.


  • malheiros  (19.02.19 21:52:14) 
Age of wonders amk


  • baba553  (19.02.19 21:57:51) 
Solo dedin kısıtladın bizi. Pek yok ya öyle, Fallout 1-2 çorak toprakların acımazlığını tek başına yaşa kafasıyla yapmışlar sanırım. Onda bile yanına 1-2 kişi alabiliyordun.

Solo demeseydin Tyranny derdim. Çünkü çok iyi bir hikayesi var ve oyunlarda hep iyi tarafta oluruz ya, bundan baştan kötü bir karakteriz. Bildiğin kötüyüz yani :D Yeni oynadım, çok iyiydi. Farklı deneyim oldu benim için.

Yoksa planescape torment, baldurs gate(zor biraz :D), Westland 2, Arcanum bunlar benim sevdiklerim. Bir de Divinity varmış, çok öneriyorlar. Üşenmezsem ona başlayacağım.
  • eazy  (19.02.19 22:04:25) 
Torchlight II tabii ki.

Ultima Online'a başla derdim ama epey emek sarfetmen gerekir.
  • shangrilla  (19.02.19 22:16:19) 
divinity original sin 1 - 2


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (19.02.19 22:26:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.