[]

Bugünün Film Önerisi

Get Out'u izledim birkaç saat önce, bayağı güzeldi. Yine ona benzer psikolojik gerilim film önerisi alabilir miyim dostlar?

Böyle gerim gerim gerileyim, gece tuvalete kalkarken canlar sıkılsın, koridordan hızlı hızlı yürütsün, damacanadan su doldururken arkamı göremiyor olmanın huzursuzluğuyla birlikte aynalara bakmak dert olsun...

Bunun haricinde içinde vıcık vıcık aşk hikayesi geçen filmler hariç her türden öneriye açığım.

 
Sybil.
m.imdb.com

Size pek gerilim türünde gelmeyebilir, ben biraz ödlek olduğumdan gerilmistim. Yine de çok iyi bir filmdir.
  • Amaranta ursula  (19.02.19 21:32:10 ~ 21:34:57) 
A perfect murder
Derailed
Diabouluqe
A history of violence
Arlington road
Breakdown
  • gurur  (19.02.19 21:36:18) 
ben bu gece ikinci kez plemya'yı izleyeceğim. tavsiye ederim. muazzam bir film. oyuncuların tamamı işitme engelli. bu yüzden diyalog yok. sadece işaret diliyle iletişim kuruluyor. bilmene gerek yok... en fazla 10 dakika sürer kendini kaptırman. film bittikten sonra "ben burayı anlayamadım" ya da "buraya kendimi veremedim" diyebileceğin hiçbir yer olmadığını fark edeceksin.

insanın ciğerini söken tarzda pis bir film. ukrayna'ya gidince yine aklıma düştü, özledim. oy anam.
  • der meister  (19.02.19 21:41:39) 
get out'tan aldığım tadı skeleton key'den de almıştım. yalnız biraz korkulu söyleyeyim.
aynalara bakmak dert olsun yazmışsın ya hah, al sana film.

  • kedikumunaiseyenadam  (19.02.19 22:07:12 ~ 22:12:14) 
ben searching'i tavsiye ederim. get outla benzer değil ama bence seveceksiniz.


  • kljgslsdkjsd  (19.02.19 22:19:42) 
a cure for wellness


  • not dark yet  (19.02.19 22:49:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.