[]

yanaklarımdaki küçük kırmızı pütürler

pütür değildi pütürleşmeye de başladı. cildiyeye gideceğim ama sorayım dedim. alerji midir? neden hiç geçmez yanağımdan aşağı doğru inmeye başladı. acı yok ama sürekli elime geliyor.




 
Siğil virüsü olmasın?


  • filipis  (19.02.19 18:01:00) 
Yanakta sigil olacagini sanmam. Alerjik bir durumdur muhtemelen. Cildiyeye gorunun mutlaka.


  • nick konusunda kararsizim  (19.02.19 18:14:08) 
Muhtemelen alerjiktir ancak gerçekten bu şekilde bir yorumda bulunmak çok sağlıksız :)
Sadece rahatlatmak amaçlı söylüyorum. En azından mühim bir şey değildir.

  • kisa  (19.02.19 21:06:01) 
@nick sanmam derken? Siğil vücudun her yerinde olabilecek bir şey. Ayağın altından göz kapağına kadar


  • filipis  (19.02.19 21:40:38) 
@filipis,Bir iki tane et beni olabilir tabii ama komple iki yanagin birden putur putur olacak sekilde hatta artik yanagindan asagiya dogru inmis kirmizi puturcukler ilk akla gelen sigil olmaz gibi.


  • nick konusunda kararsizim  (20.02.19 07:19:36) 
siğil değil. doktor baktı bişey bulamadı valla. sigaradan, sıcak sudan, sıcak yemek ve içecekten uzak dür yüzün temas etmesin, stresten de olabilir diyor. ne sigaram var ne alkolüm. sıcakla da herkes kadar. özetle bir şey bulamadı 2 tür krem verdi. başına gelen olursa diye paylaşıyorum.


  • damla sakızlı dondurma  (20.02.19 10:45:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.