[]

Hayallerinize yaklaştınız mı ?

Hayalleriniz neydi ? Naptınız ? oluyor mu bir şeyler ?




 
-akademik kariyer yapmaktı. yüksek lisans yapıyorum. olmuyor.
-son zamanlarda piyano kursuna gitmeyi hayal ettim, valla hem kurslar hem piyano aşırı pahalı geldi öğrenci halimle (bir de ev arkadaşımla ortak alacaktık sözde, mehh). org almak da istemedik. düğün şarkıcısı gibi ditditdit diriri şeklinde besteler yapmaktan da korktum itiraf edeyim, içimde öyle bir insan var çünkü benim. erteledim tekrar. hayal işte ^^

  • Mossy  (19.02.19 01:11:48) 
makam, mevki, para ve sohret hayali kurmuyorum. bunlarin pesinden kosarsam, tum hayatimi ve zamaimi heba etmis olurum. cunku bunlar benim isteklerim degil, egomun istekleri. ego da mutlulugu erteleme pesinde. bunlara ulas, her sey yoluna girecek, mutlu olacaksin... vs. ama aslinda oyle bir sey yok. bunlara inanirsam, beynimin kurmus oldugu illuzyona, hayatimi erteleme uzerine olan illuzyona inanmis olurum. ki bu kotulugu kendime yapmaya hic niyetim yok. bir nevi kapan gibi. bu kapana sikisip kalan milyonlarca insan var.

diger yandan isimde yapacagin bir seyin bir sonraki halini beynen hayal ediyorum, hepsi bu. beynim benim icin calismali. ben beynim icin degil.
  • Leonardo~Da~Vinci  (19.02.19 01:14:56) 
Valla hiçbi halt olamadım artık tek hayalim aç kalmamak


  • photo85  (19.02.19 01:25:43) 
Kimisi oldu kimisi olmadı. Yaş 30 oldu. Oscar reyis haklı. İki tür trajedi var. İstedigini elde etmek ve edememek. Artık iniş çıkış yoruyor. O yüzden daha az spesifik şeyler istiyorum. Çünkü x şeye odaklanıyorsun. Olursa başta güzel sadece. Olmazsa hayal kırıklığı ama daha iyisi olunca müthiş sevinç olmuyor. Bunlar beni yordu artık. Huzur istiyorum. Kaygısız monoton bir hayat istiyorum.


  • the coon  (19.02.19 01:32:40) 
Hayatta neyi arzuladıysam oldu. Bazen sırf bu yüzden bir simülasyonda yaşadığımı falan düşünüyorum. Kolay bir hayatım olmadı, olmuyor ama ne istediysem hayatta uzun bekleyişler sonucu elde ettim. Ama ben hiç öyle olmayacak hayaller kurmadım. Hiç Ferrari istemedim, hiç villalar, yatlar vs arzulamadım.


  • bos gezenin bos ustasi  (19.02.19 01:51:46) 
sen sorunca dusundum, cocukkenki bi lamborghinim olsun falan gibi hayalleri saymiyorsak, gercek hayata basladigimdan beri bir hayalim oldugunu dusunmuyorum. farkettim ki hayatim hep anlik zevkler uzerine kurulu. istedigim zaman istedigim seyi yapabildigim surece mutluyum.

istedigim seylerin de cogunu elde ettim. istanbulda tek basima yasiyorum gorece iyi bir gelirim var fakat yine de 'ah keske x olsaydi', 'ah keske y yapsaydim' gibi cumleler kurdugumu hatirlamiyorum. kafama eseni yapabildigim surece sikinti yok oluyor bir seyler.

hic bir zaman akademik hayat ile ilgili bir hayalim de olmadi, is ile ilgili bir hayalim de yok.

belki sayilirsa, hobi olarak yazilimciliga devam edip kafama estikce calisip kalan zamanlari kafama gore takilmak olurdu herhalde.

hedonistim galiba.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (19.02.19 02:39:09 ~ 02:40:03) 
valla nasıl diyim, ucundan yakaladım, gerisi benim çabama bağlı. ama bunlar benim hayallerim mi? yoksa hayatın içinde savrulmam mı orasını daha kavrayamadım.


  • wishmaythşngs  (19.02.19 02:56:37 ~ 02:57:23) 
Yanlış yoldayım


  • megalomaniac  (19.02.19 05:34:48) 
Kendimi bildim bileli istediğim üniversitede istediğim bölümü okudum ve mesleğimi çok seviyorum. Üniversitedeyken mezun olunca izmir'e yerleşmeye karar vermiştim, o da hemen oldu. Üniversiteden sonra iş bulup ayrı eve çıkmak için ortaokuldan beri para biriktiriyordum (evet ortaokuldan beri. düzenli harçlığım yoktu ama elime geçen parayla döviz alıyordum). Ufak tefek eşya fln da alıyordum. İzmir'e taşınırken çok işime yaradı o para. Böyle ta küçüklüğümden beri istediklerim gerçekleşti.

Ama mesela dünyayı dolaşmak gibi ütopik bir hayalim var, işi gücü bırakıp kedisiyle dünya turuna çıkanlar gibi, o olmuyor, pek oluru yok :)
  • pati  (19.02.19 07:57:04) 
ben giderek uzaklaştım, hala da uzaklaşıyorum hıaaamına.


  • datnet  (19.02.19 08:43:14) 
olmaya yakın. son bir adım kaldı.


  • Jesus Christ  (19.02.19 08:49:23) 
Yaklasamadim henuz. Kafa patlatiyotum hala.


  • stavro  (19.02.19 10:49:45) 
hayalim basit yaşamak. basit yaşamak dediysem sadece temel ihtiyaçlarımı karşılayıp işe gidip gelmekten bahsetmiyorum tabii. benim için gerçekten önemli olmayan sırf başkaları ya da toplum istiyor diye yapılan şeylerden uzaklaşmak. şu anda bir nebze başarılı oluyorum. umarım bu durum sürdürülebilir olur.


  • muslugubozukhayrat  (19.02.19 15:39:13) 
hayallerim:

- leman'da karikatürist olmak.
- rock yıldızı olmak.

gerçekler:

beyaz yaka olmak.
  • tabudeviren  (19.02.19 20:40:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.