[]

İstanbul'da 20'lik diş çekimi

Merhabalar. Diş hekimi bana 20'lik dişinin çekilmesi gerek, çene cerrahına çektir ben çekemem dedi. Ancak devlet hastanesinde çene cerrahına randevu alınmyor. Saat tam 00:00'da giriyorum ancak saniyeler içinde tükeniyor randevular. İstanbul Anadolu yakasında 20'lik diş çekimi için uygun fiyatlı, memnun kaldığınız özel bir poliknik var mı? Fiyatını da yazabilir misiniz?




 
Kırılan 20lik dişimi Okan Üniversitesi diş hastanesinde (Tuzla) çektirdim. Öğrenci yapabilir diye onay verirsen ücret ödemiyorsun. Sadece çekilen röntgen için 80 Lira civarı ödeme yapmıştım.

Tekrardan editleyeyim: öğrenci derken bir korku oluşmasın :) diş cerrahisi stajı yapn son sınıf öğrenci ile beraber doç. hoca geliyor. imkan ve alet edevat olarak gayet modern, hatta iğne yapmadan önce lokal uyuşturucu sprey yapıp iğneyi öyle yapıyorlar. diş hekimi fobim hiç olmadı ama en kolay halledilen operasyondu. sadece birkaç gün sızlama oluyor o kadar.
  • Northern Mariner  (19.02.19 00:21:41 ~ 00:45:16) 
Ümraniye Sondurak'ta çok uygun fiyatlı bu işi yapan bir doktor tanıdığım var. Yer ismi Klinik Cadde. 1,5 sene önce çok zor çekilen bir dişi 100 liraya çektirmiştim.


  • aynabugusu  (19.02.19 14:25:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.