[]

Kombi

Eca proteus plus marka kombi, az evvel çalışırken takır takır ses çıkarmaya başladı. Ekranda herhangi bir arıza kodu yazmadı. Ama derece 50-55 arasında çıkıp çıkıp indi. Gazı kestik, kombiyi kapattık. Takır takır ses susmadı. Şalterden kapatınca ses kesildi. Ama şalteri açar açmaz tekrar başlıyor. Servise ulaşamıyoruz, onlar da insan, bu saatte çalışmamaları kadar doğal bir şey yok. Ama ne olmuş olabileceğini merak ediyorum. Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı acaba? Kombinin neresi bozulmuş olabilir ve bu bana kaça patlar? Bir de kiracılık kuralları konusunda cahilim, bunu ev sahibi mi ödemeli ben mi ödemeliyim?




 
Ne kadardır kiracısınız? Yıllık bakımını yaptırdınız mı ? Buna göre değişir kimin sorumluluğunda olduğu.

Ayrıca YouTubedan Fatih bank diye aratın cevabınızı bulabilirsiniz.
  • Fusha  (18.02.19 21:47:58) 
Fatih bank ve kombi markasını yazın muhtemelen cevap bulursunuz.


  • Fusha  (18.02.19 21:48:42) 
@fusha 3 yıldır kiracıyım. Bu yıl bakımı yapılmadı, önceki yıllarda yaptırmıştım. Fatih Bank'a baktım. Bir videosuna göre "fan arızasından kaynaklanıyordur; ama çakal servis elemanları motor arızası diye bizi kandırıyorlardır.". Üslubunu çok çirkin bulduğum ve meslektaşları hakkında böyle konuşmasını yanlış bulduğum için başka videolarını izlemek istemedim. Bu arada fan arızası değil gibi; çünkü kombi kapalıyken de aynı ses geliyor, sadece şalter kapatıldığında ses kesiliyor. Bugün servis gelip bakacak. Ne olduğunu yazarım buradan. Teşekkür ederim yanıtınız için.


  • siyah noktali film  (19.02.19 10:36:26) 
Bakım yapılmadıysa sizin ödemeniz daha uygun sanırım.

Ayrıca ben çok dolandırıcı servise denk geldiğim için doğru buluyorum fatih bank ın çoğu yorumunu.

o kısımlara katlanıp birkaç video daha izleyin bence, şu anki sorunlarınıza faydası olmasa bile başka bir problemde işinize yarar muhtemelen. Ben hiç kombi işinden anlamazken onun videoları sayesinde bu yıl 300-400 lira civarında para harcamaktan kurtuldum diyebilirim.
  • Fusha  (19.02.19 11:22:57) 
İçindeki bir parça bozulmuş, ondan dolayı motor da su almış ve bozulmuş. Motor ve öteki parçayı değiştirdiler. Kombinin başka bir yerine dokunmadılar. Sorun çözüldü şimdilik. Yardımınız için teşekkür ederim.


  • siyah noktali film  (19.02.19 19:47:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.