[]

85000 bin tl'ye renault clio 1.5 icon alıcam ama nasıl

2.el otomatik vites dizel renault clio 1.5 icon almak istiyorum ama araba dünyasını hiç bilmiyorum. bu işlere yakın olan bir tanıdığımda yok. 2.el araba alırken kime nasıl güvenebilirim? ne yapayım ben? 3 ay sürem var daha ama..




 
çok yüksek bir fiyat. sen ne özellikler istediğini belirle yol gösteririz. öncelikle dizel mi? benzinli mi? otomatik mi? manuel mi? yakıt mı güç mü? km veya boya takıntın var mı?


  • mikahakkinen  (18.02.19 19:34:22) 
O işi yeni atlattım çok şükür :) üstteki arkadaş haklı Sorular şunlar ;
Ne istiyorsun ?
Benzinli , LPG li. Dizel ?
Otomatik manuel
Sedan Hatchback
Ekstra özellikler
Veee en önemli soru
Kaç paran var max ?
  • infernalcadre  (18.02.19 19:38:42) 
85 bin Clio offfffffff..... deli para.

www.youtube.com

Şu arabayı satsan Clio bile alamıyorsun hayat işte neyse.......

Arkadaşların dediği gibi şartları belirlersek daha net karar verebiliriz.
  • allahkitapwesli  (18.02.19 19:49:03 ~ 19:51:25) 
yazdım ya zaten yine yazayım.

2.el otomatik vites dizel renault clio 1.5 icon ekstra özellik ne bilmiyorum orta derecede bişeyler işte.. sorun arabanın iç aksamı değil. sorun 2.el dünyasında nasıl araba alınıyor? paramızı iç etmesinler.. burası turkey.
  • ayseee  (18.02.19 19:56:14) 
Donanımhaberciler gibi “o fiyata neler neler alınır” demek istiyorum.


  • rumeli beylerbeyi  (18.02.19 20:43:20) 
o paraya 20bin daha koy, 2015/2016 comfortline golf al derim.


  • blackidom  (18.02.19 22:22:08) 
Şöyle anlıyorum o zaman, ben marka ve modele karar verdim ama ikinci el nasıl alınır bilmiyorum diyorsun.

O zaman bi ekspertize götürüyorsun (Otorapordan memnunum ben) orada her şey çıkıyor zaten. 2. El araçta değişen pek makbul değildir. Boya olmasa iyi olur ama var ise nerede olduğu önemli (ön taraf, arka tampon vs.)

Hasar kaydı yoksa veya düşükse iyi olur Pert kayıtlı araç alma sakın. Kilometresi düşük olursa iyi olur. Aklıma gelenler bu kadar şu an.

Bir de özür dileyerek o paraya başka modellerde bakılabilir demek istiyorum
  • infernalcadre  (18.02.19 22:31:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.