[]

Şöyle bir evlilik olur mu?

>>Evli iki insan düşünün fakat evde ev arkadaşı gibi yaşanıyor. Evde iki banyo var. Erkek birini kullanıyor sadece,banyodaki tüm kişisel eşyaları orda. Bu banyoda aynı zamanda çamaşır makinesi de var.Erkek kişisi bu banyoda kirlilerini biriktiriyor,kurutuyor. Ütülenecekleri iki haftada gelen bir yardımcı teyze var,o yapıyor.

Bu kısma kadın hiç dahil olmuyor. Diğer banyoda işini görüyor,kendi çamaşırını yıkıyor,kendi ütüleneceklerini yine teyze hallediyor.Kadın da çalışan biri.Evde hiç dağınıklık istemiyor, akşam dagilirsa gece yatmadan eşiyle el birliğiyle topluyorlar. Kimse kimsenin arkasını toplamıyor.

Yemek olayını da bir gün erkek bir gün kadın ayarlıyor. Kimi zaman dışarda oluyor,kimi zamanda günü gelen ya bir önceki gün ya da işten geldiğinde yemeği hazırlıyor,sofrayı topluyor,bulaşıkları makineye koyuyor.Misafir geldiğinde ise her şey birlikte. Uzun kalacak bir misafirse teyze yine olaya dahil oluyor.


Beraber uyuma var.E tabi başka şeylerde var. Yine de odalarda kıyafetlerin bulunduğu dolaplar ayrı odada. Kimse kimsenin kıyafetini,ütüsünü,dağınıklığını,yemeğini dert etmiyor. Her şey bir düzen içinde ama çokta katı değil. Mesela erkeğin yemek hazırlama gününde kadın eserse çay da demleyebiliyor.

Nasıl bakarsınız bu işe?

 
Önemli olan mutluluk, sevgi ve saygı. Bunlar oluyorsa. Kişiler memnunsa ve diğer şeyler dediğiniz şey herhalde seks. Seks de varsa neden olmasın


  • westblack  (18.02.19 19:22:46) 
valla koltuğa bağdaş kurup oturan terlik giymeyen misafir duyurunu görünce direkt olarak bu senaryoyu senin yazdığını düşündüm.

bence ayrı evlerde yaşayıp, sadece 25 dakka seks için buluşsalar daha mutlu olurlar sanki hehehe
  • killerbee  (18.02.19 19:25:32) 
Fazla robotik. Sirket mi orasi? Ev ev


  • brkylmz  (18.02.19 19:26:38) 
Bu kadar sistematik yürümez, sanmıyorum. Ama imkansız da değil.


  • elorelia  (18.02.19 19:27:25) 
ayrı banyolara sahip olmanın her zaman ilişkinin ömrünü uzatacağını düşünürüm.
ama ayrı banyodan kastım çamaşır makinesine kadar değil.

bu durum biraz fazla yapay ve kopuk geldi bana.
  • blatta hiberna  (18.02.19 19:29:49) 
sekste sorun yoksa bence en ideal, uzun ömürlü evlilik.


  • gezegen olan pluton  (18.02.19 19:32:31) 
Çok fazla duygusuz bir ilişki. Çiftlerden biri hasta olsa ne olacak? Diğeri ben senin arkanı toplamam kendi başının çaresine bak mı diyecek? Ya da atıyorum birinin duş başlığı ya da makinesi bozuldu diğeri olmaz benimkinde yikanma/yikama mı diyecek? Allah bilir bunlar pijamalariyla bagdas kurup ayni battaniye altinda film dizi falan da seyretmiyorlardir.

Böyle bir evlilik olur ama ne derece evlilik olur bilemedim:/
  • Amaranta ursula  (18.02.19 19:33:04) 
bu işlerin hepsini yapan erkek tanıyorum yemek yükü de onda sıkıntı yok. çok normal.


  • mikahakkinen  (18.02.19 19:35:57) 
Pek çok kadın için ideal koca


  • photo85  (18.02.19 19:53:38) 
Aslında gayet güzel ya


  • photo85  (18.02.19 19:53:58) 
denildiği gibi çok robotik geldi bana da. Fakat her ilişkinin dinamiği farklıdır,herkes memnunsa neden olmasın. bana uymazdı.


  • biravekahve  (18.02.19 20:09:15) 
Hiçbir kadın istemez ama erkekler isteyebilir


  • oldumusimdi  (18.02.19 20:12:58) 
bu evlilikte kimse birbirini sevmiyor belli ki. kimse kimsenin dağınıklığıyla uğraşmasın eyvallah da sevdiğim adamın kazağını koklayarak katlarım, bi kere de laf etmem.


  • amelie poulain  (18.02.19 20:38:27) 
hayalimdeki evlilik:(


  • antihistaminik  (18.02.19 20:42:42) 
evliliği çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz? nasıl bir hayat sürdürüyorsunuz?

olmaz. bahsettiğin şey evlilik değil ev arkadaşlığı.

çocuk olunca ne olacak? 3. banyo mu yaptıracaksınız çocuk için?
  • mistikla  (18.02.19 20:48:47) 
Çamaşırların iki ayrı makinada veya ayrı ayrı yıkanması hariç gayet normal olan evlilik. Robotik değil, şirket hiç değil. Dediğim gibi çamaşır yıkama olayı hariç çok çok mantıklı. evliliklerde gerginliği ve tahammülsüzlüğü arttıran en büyük meselelerden biri dağınıklık ve çiftlerden birinin bir diğerinin arkasını toplaması. Saçma sapan şeylerle büyüyen bir tartışmayı elemişler en azından. Ben beğendim.


  • Dylan Murphy  (18.02.19 21:17:38) 
allahım olabilir mi böyle bir şey lütfen olsun çünkü :'( abur cuburların da ayrı olmasını eklersek böyle bir evliliğe sıcak bakabilirim.


  • rallied  (18.02.19 21:36:55 ~ 21:37:07) 
ona beraber yatıyorlar denmez. birbirlerine misafirliğe gidiyorlar, bazen yatıya kalıyorlar denir.

burdan bakınca ev arkadaşlığı gibi duruyor.
  • qobel  (18.02.19 22:03:25) 
Benim camasiri yikamiyorsa niye evleneyim ki, ayrica yemek yapacaksam da evlenmem.


Lan benim ev arkadasim vardi erkek kendisi, onla eve ciksam bu karidan daha cok hizmet eder.

Seks olayini da escortla hallederiz temizlikci teyzeden daha ucuza gelir :)
  • acemi  (18.02.19 22:24:18) 
Yahu sırayla yemek yapmanın nesi robotlaşmak? Bana garip gelen tek şey ayrı çamaşır makineleri kullanmak oldu, vardır onun da bir nedeni. Çünkü herkesin kişisel buzdolabı veya bulaşık makinesi yok anladığım kadarıyla. Kadın erkeğin para kazanma yükünü paylaşıyorsa erkek de evdeki yükü paylaşmalı bunun nesini beğenmediniz? Yok sevdiğim adamın kazağnı öper katlarım, yediği yemek tabağını yalarım falan.


  • ruhen hastayim ben  (18.02.19 22:26:39) 
vücut sıvısı değiştirmekten çekinmediğin, birlikte uyuduğun insanla aynı makinede çamaşır yıkamaktan çekinmek hastalık bence...
ha kimse kimsenin arkasını toplamasın, günümüz dünyasında zaten kimsenin öyle bir vakti yok ve eşşek kadar 2 insan kendi döküntüsünü toplayabilmeli -daha doğrusu zaten derli toplu bir düzen içinde yaşamayı başarabilmek lazım. yine bi gün sen pişir bir gün ben, son derece mantıklı bir yöntem. türk hiç görmedim ama Alman arkadaşlarımın çoğu şeyi böyle paylaşılmıştı. sadece yemek temizlik değil mesela 3 gün çocuğu biri alıyordu 3 gün biri.
ama dediğim gibi çamaşır makinesini ayırıyorsan..ohooo yani. elektrik faturasını da ayırırsın. senin misafirin benim misafirim de olur...çamaşıra gelinceye kadar.
bu paylaşım değil ayırım, bu "ayırma" olayı için makul bir neden olmadıkça bence evlilik gibi evlilik bu değil.
  • niye ama  (18.02.19 22:26:40) 
seksi de el birliğiyle yapıyorlar dimi, onun nasıl olduğunu belirtmemişsin. bir de kadın başak burcu mu?


  • tughan  (19.02.19 23:11:11) 
Çamaşır makinesi ayırmaya varacak bir insanla aynı evde yaşamak istemezdim (ki kadınım, tümden pejmürde, pis değilim). Bence bu bir takıntı evlilikten önce halledilmesi gereken travmalar, takıntılar var...


  • SiyamkedisiZorro  (22.02.19 11:59:46) 
İdeal evlilik. İki farklı banyo dışında bizde de aynı. Neresi robotik ve sistematik anlamadım?
Evli olmayanlar durumu abartmış resmen:)
Sabah aynı anda uyanıp işe gitme telaşı içinde lavabo tuvalet duş sırası beklerken anlarsınız iki ayrı banyonun lüksünü.

Evde böyle bir lüks varsa kullanılsın tabii ki rahat rahat, gerisi de ev işlerini bölüşülmesi zaten.

Götünü toplayamayan, yemek yapamayan erkelerin işine gelmeyecek bir durum sadece.
  • peggy  (22.02.19 12:53:16) 
bir evliligin aslinda (evlilik degil iliskinin) nasil olmasi gerektigini evli kisiler yani o iliskiyi yasayan kisiler disinda kimse tanimlayamaz.
evlilik dediginiz sey iliskinizin devletce taninmasidir. dolayisiyla nasil bir iliski istiyorsaniz bunu karsilayacak biriyle birlikte olursaniz muhtesem bir hayatiniz olur. bu kadar basit.
ayrica peggy'e katiliyorum, kendi isini goremeyen bir embesilseniz camasir yikamak zorunda olmak, yemek yapmak zorunda olmak falan 'ayyy o ne oyle' olarak tanimalanabiliyor.
  • kassiopeia  (22.02.19 13:05:37 ~ 13:07:10) 
olmaz. eşinden aynı anda banyoyu kullanamayacak kadar iğrenen birisi eşinin yanında sadece iyi günde durur, en ufak bir sorunda kaçar gider. böyle robotik ve tamamen maddiyat üzerine kurulmuş evliliklerden iğreniyorum.


  • hocam  (22.02.19 13:05:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.