[]

Yeni İphone Rehber Aktarımı

Elimizde yeni alınan bir İphone 7 var. Bir adet Sony marka eski android bir telefon var.

Android telefonda ki rehber çok karışık bir kişinin 3-4 telefon numarası filan var.

Telefon alınırken mağazadaki görevli rehberi atmış ama şimdi iphone da aynı isimden 4-5 tane aynı kişi var.

Şimdi bu işi nasıl yaparız ?
Aynı isimleri tek isim altında toplayıp, düzenli bir hale nasıl getiririz ?
Androidden İos a nasıl düzgünce göndeririz rehberi ?

 
Google Play Store'da My Contacts Backup uygulaması var. Onu android'e indirip rehberinizi yedekleyin ve iphone'un orijinal mail uygulamasına kendi mailinizi kurup yedeği o adrese gönderin. ardından iphone'a gelen mailin ekine tıklayın ve rehberi içeri aktarın.

bu arada bu işlem mevcut kişilerinizi etkilemez. yani halihazırda aynı isimden 3-4 tane var ise onları komple silmeyi deneyin.
  • himmet dayi  (18.02.19 11:27:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.