[]

Bu laptopların hangisi daha iyi sizce?

1- www.istanbulbilisim.com

2- www.istanbulbilisim.com

3- www.istanbulbilisim.com

Merhaba arkadaşlar. Masaüstünün daha iyi olduğunu biliyorum ancak laptop almak zorundayım. Sizce 3ds max için bu bilgisayarların hangisi daha iyidir?
Yardımcı olursanız sevinirim. Fyat sınırım olduğu için üst modellere bakamıyorum.

 
en iyisi birincisi. bu arada hepsiburada şöyle bir pc var:

www.hepsiburada.com

Bir ram takviyesiyleötekilerden daha iyi olur. ram dahil harcayacağın fiyat da pek değişmez.
  • phoarbix  (18.02.19 10:39:07) 
merhabalar

marka olarak daha once baya araştırma yapmıştım ve asusta karar kılmıştım. Acer, Hp,Casper ilk elediğim markalardı, Lenova hakkında da oldukca olumlu yorumlar görmüştüm. Teknik olarak daha iyi bilgi verecek arkadaşlar olur, ben bi giriş yapayım dedim..
  • lekesiz zihin  (18.02.19 10:40:19) 
zamanında aldığım hp pavilion'dan sonra hp'ye tövbe ettim.

bende şundan var; www.hepsiburada.com

kampanya kodu falan kovalarsan belki daha uyguna bulabilirsin.
  • datnet  (18.02.19 10:45:40) 
Asus’un birçok cihazında (ROG serisi dışındaki Gaming modellerde özellikle) kronik sorunlardan bahsedilir. Hatta benim de başıma geldi 2 aylık sıfır PC’nin ses kartı yandı durup dururken, X550VX serisiydi, para iadesi aldım. O parayla bu attıklarınıza benzer bir seriden HP almıştım. HP’lere çok ısınır derlerdi ama o sorun kalmamış, fanlar biraz gürültülü ama ısınma optimum düzeyde. Tavsiye ederim o yüzden HP’yi. Acer’ı ise hem SSD’li olması, hem de GTX 1050ti kartlı olması dolayısıyla attım, malzeme kalitesi konusunda bir fikrim yok.


  • phoarbix  (18.02.19 10:47:04) 
hp'yi çok gömmüşler de ben iki yıldır kullanıyorum hp 15ay118nt modelini, kablosuz ağ kartı dışında memnunum gayet. linktekilerle tam olarak aynı seviyede değil performans olarak fakat fena bilgisayar değil, bu kadar gömülmeyi hak etmiyor.

linktekilerden 1.si daha performans odaklı, ekran kartı da sanırım biraz daha iyi. diğer ikisinin işlemcileri daha çok tasarruf ön plana alınarak tasarlanmış işlemciler. üçüncünün işlemcisi ikinciden daha iyi, ikinci biraz daha ev kullanıcısına ideal gibi duruyor. bence iyiden kötüye sıralama 1-3-2 olurdu, tabii bunda ssd falan değerlendirmeye almadım.
  • gkhncnzdgn  (18.02.19 13:32:17 ~ 15:20:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.