[]

iş görüşmesi sorusu?

dostlar selam.. ilk defa bir is görüşmesine gideceğim, umutluyum. ama şöyle bir sorun var, ben cv'me gece çalışabilirim yazmıştım, beni görüşmeye cagirdiklarinda gece çalışabilir misin diye sordular zatenben odtü'deyim şirket bilkent'te, aslında yakın arabayla. ama dün kaldığım yurt değişti, yeni yurtta oraya ulaşımım çok zor, yani gece/akşam çalışsam donemeyecegim, otobüs metro bitiyor o sıralarda. simdi napsam bilmiyorum, hiç mi gitmesem görüşmeye? aylar sonra güç bela is buldum öğrenci halimle, şimdi başıma gelen bakın ya..




 
Açık açık söylersin onlar dusunsun


  • seyyar satıcı  (16.02.19 21:32:23) 
Servis vardır veya taksi parası verirler belki? Başka çözümler de bulabilirsin öyle vazgeçme hemen.


  • bos gezenin bos ustasi  (16.02.19 21:40:29) 
Bence de görüşmeye git. İş yerinden yurda giden son otobüs, minibüs kaçta geçiyor, onu öğren, görüşmede zaten konusu geçer, geçmezse de söylersin. Sadece sen çalışmayacaksın herhalde, başka çalışanlar da vardır, onlar nasıl gidiyor öğren, bir yolu bulunur. Şimdiden bol şans..


  • Rh Negatif  (16.02.19 22:57:39) 
Gitmemezlik etme. En azında iş görüşmesi tecrübesi kazanmış olursun. Kaldı ki orada gece mesaisi varsa tek sen çalışmadığına göre bütün insanlar bir şekilde bir yerden gelip gidiyorlardır. Şartları öğren.


  • ihanet kac kisilik  (16.02.19 23:02:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.