[]

Boya Kalemi?

Selamlar.

Kendime yetişkin boyama kitabı aldım bi hevesle.
Geldi kitap şimdi fakat bir sıkıntı var ben bunları ince uçlu keçeli kalemle boyarım güzel olur diye düşünüyordum sayfalar arkalı önlüymüş.
Şimdi bir sayfayı boyarken arkasındaki sayfaya da geçecek.
Nasıl bir kalem kullanmalıyım?
Kuru boya pek istemiyor gibiyim ama son çarem o olacak artık.

Yine keçeli kalem gibi bir şey lazım ama arkada izi kalmayanlardan var mıdır?

Teşekkür ederim.

 
alakasız gibi olacak ama, işte bu yüzden yetişkin boyama kitapları mantığı sevimli görünmüyor.
çocuk olsa ağzına eder o kitabın afedersiniz, büyük dediğin her sayfasını verimli kullanmak istiyor, plan yapıyor.

ben olsam açarım orta sayfayı, oradaki sayfadan başlarım. birinci sayfadan başlayıp boyayacaksam, uygun kalem kullanacaksam ne bileyim..

neyse, sormadığınız bir konuyu cevapladım. sorunuza gelince, sayfalar çok kalın değil o kitaplarda, arkada iz bırakmayan ve su içerikli kalem bulamazsınız. kolay gelsin.
  • lovemyself  (16.02.19 18:44:52) 
@lovemyself; Evet sorumun cevabı değil ama o kadar doğru ki. Sözde kafam dağılsın bir şeyler yapayım diye aldım daha başlamadan hesaplar kitaplar...
Bunda bile strese girebilmek ancak yetişkinlere özgü bir şey olurdu zaten.

@cosmicstring; Fotokopi hiç aklıma gelmemişti sanırım böyle yapacağım, çok mantıklı geldi şu an.

Tekrar teşekkürler.
  • mutekebbir  (16.02.19 19:17:59) 
Ben keceli kullaniyorum memnunum, tavsiye ederim. Çünkü renkler daha canlı görünüyor. Ve evet arkasını gözden çıkardım.


  • Amaranta ursula  (16.02.19 19:21:01) 
Monami(Artist) 36'lı kuru boya setim var 6 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Detay boyama, gölge, kontur, üzerine harikulade sonuclar veriyor.

Bi de kompozisyona göre bazı renklerin uzerinden tekrar beyazla geçince öyle güzel gosteriyor ki kendini resim, adeta canlanıyor.

Benim tavsiyem kuruboya olur.
  • bi birayla cenneti kaciran adam  (16.02.19 23:09:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.