[]

lazer epilasyon-yüz

arkadaşlar, 1 ay önce çeneme lazer yaptırmıştım, siyah kıl vardı bir kaç tane. baktım işe aradı, kulaklarımın yanındaki kıllara da yaptırayım dedim. favori deniliyo galiba.
çenem için ilk gittiğim yerde, kalem gibi düşünün, lazer vardı. tek tek atış yaptılar.

yüzüm için, farklı bir yere gittim. kadın bir anda jiletle yüzümde lazer yapacağı yerlerdeki kıllarımı aldı. doğru mu yaptı ya? ilk yerde hiç öyle bişey yapmadılar. dur demeye fırsatım bile olmadı. lazerleri de kare şeklide lensli gibiydi.

eski yere mi gideyim gelecek ay, yeri ters diye değiştirmiştim.

 
çenedeki kılları zaten siz kısaltmışsınızdır. ama favoriler uzun olduğu için, lazer ışını kılı yakar ve uzun kıl yanınca cildinize yapışır. boyu kısa olan kıl yanınca anında yok olur, cildi yakmaz. haliyle anormal bir iş değil yaptıkları.
tek konu şu, vücut için kullanılan lazerle yüz için kullanılan ayrı. vücuda kullanılanı yüze kullanırlarsa tüyler bitmiyor, çoğalıyor. ama burası zaten uygun aleti kullanıyordur, yoksa yüz bölgesi bizde yok, diyorlar zaten.
nema problema.
  • lovemyself  (16.02.19 15:20:25) 
Yüzüne lazer yaptırma, ayva tüylerini de kıla çeviriyor. İğneli epilasyon yaptır, kesin çözüm


  • şubatsonrası  (16.02.19 18:53:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.