[]

Limit yükselme ve düsmesi

>>Şimdi bi kredi kartı var. 2000 TL limitli. Full dolu taksitlerle filan. Banka bunu 3500 TL yapıcaz diyor aksini istemezsek.Biz talep etmedik banka talep etti.

Şimdi kritik soru limit 3500 oldu ve 1500 TL'lik taksitli alisverisimizi yaptık sonra hemen 2000 TL'ye tekrar düşürebilir miyiz limiti? Gerekli bir alışveriş için güzel bir şey olcak fakat bu tarz bi limitli kart kullanmak istemiyorum. Biz bu limiti arttırdık 6 ay indiremezsiniz gibi bir şey olur mu? Banka Akbank,kart Axess.


 
3500tl borcun var iken 2000tl ye dusurmez. borcu 2000tlnin altina dusurdukten sonra indiribiliyor olman lazim, kart senin sonucta borcunu odedikten sonra istersen 500tl'ye dusurursun limiti.


  • cooperr  (15.02.19 18:48:36) 
3500 tl limiti doldurunca zaten kullanamazsın ki artık kartı çekincen buysa eğer. Borcun bitince düşürürsün anca limiti.


  • fakatmuzeyyenbuderinbirtutku  (15.02.19 21:23:01) 
@fakat

Kullanamayacağımı ben de biliyorum da. Ekstreyi gören tek ben değilim, düşük limitte kalması önemli alışverişten sonra.
  • ırene adler  (17.02.19 20:28:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.