[]

Djlere gıcık oluyor musunuz?

Önlerinde bir bilgisayar ile bir sürü potansı sürekli olarak çeviren, sürekli düğmelere basan, kulaklığı boyun ile kafa arasında tek kulağına sıkıştıran; bunları yaparken arabalardaki oyuncaklar gibi kafalarını sallayan bu insanlara gıcık oluyorum ben. Siz de oluyor musunuz?

Gıcık olmanın ötesine geçmiyorum ama. Yaptıkları işe küçümsemek ya da aşağılamak gibi bir amacım yok yani.


 
evet ama bazıları o söylediğiniz şeyleri çok iyi yapıyor, bonus olarak güzel bir müzik ortaya çıkıyor;

www.youtube.com
  • füt  (15.02.19 13:50:29 ~ 13:54:10) 
gıcık oluyorsan, seyretme ve dinleme. bu şey gibi bir şey sahnede gitar çalana uyuz oluyorum ya sadece solistlik yapsın.


  • koela  (15.02.19 13:51:38) 
@koela

Seyretmiyorum ve dinlemiyorum zaten. Tam da bu yüzden yapmıyorum. Ben de bunu söylüyorum. Şu sebepler yüzden seyretmiyorum başkaları ne düşünüyor diye merak ettim. Garip olan nedir?
  • windowsguvenlikduvari  (15.02.19 13:53:17) 
DJ'lere uyuz olmuyorum da kendine DJ denen yali kaziklarina uyuz oluyorum.
Kerimcan Durmaz denen lavuk BIR DJ DEGIL mesela. Aslinda bunlarin kendilerine degil de bunlara DJ denmesine uyuz oluyorum.

  • stavro  (15.02.19 13:57:37) 
hayir olmuyorum.
kafasini benim istemedigim sekilde sallayan canlilara gicik olsaydim, sanirim yeryuzunde gicim olmayacagim yaratik kalmazdi.

insanlar birbirinden farklidir. bunu kabul etmek insanin kafasini baya dinginlestiriyor.
  • Leonardo~Da~Vinci  (15.02.19 14:01:59) 
Bugün kod yazanlara da aynı şeyi diyen var. Takır tukur iki satır yazıp binleri götürüyorlar :-) ama biz öyle olmadığını biliyoruz. Bodrumda orda burda müzikten anlamadığı halde babası sayesinde dj kabininde tepinen tipleri dj olarak saymıyorum ama kastın onlarsa.

Alelade şarkıları olağanüstü hale getirenler var Youtubeda izlediğim. Onlara saygım sonsuz. Adam yoktan var ediyor neredeyse.
  • windows95  (15.02.19 14:11:51) 
gıcık olmuyorum.

herhangi bir şey yapıyor gibi görünen, -miş gibi yapan insanlar genel olarak itici zaten.

tek olayı kulaklığın tekini takıp zıplamaksa güler geçersin, nice dj de var ki saygı duyarsın yeteneğine.
  • bir ileti paylastim  (15.02.19 14:18:10) 
Uyuz olmuyorum ama Yutupta izledigimiz adamlarla meslektas sayilmalari beni rahatsiz ediyor.

Bu isin ekmegini kerimcan cok iyi yedi mesela. Kismetse olur daki herifin biri dj olmus yeni :D

Bu sey gibi, amerikali kadin rapciler gibi. Ses yok, goruntu yok ee bir yerden yurumeleri lazim. En kolayi rapci oluyorlar. Bizim djler de oyuncu olamaz yetenek yok, ses yok sarkici olamaz en basiti dj oluyor iste. Cunku kimse kotu muzik caldin demez cunku muzigin temelini kendi yapmiyor zaten :d oyuncu olsa kotu oyuncusun derler dalga konusu olur, sesin kotu derler dalga gecerler. En temizi dj olmak.
  • eazy  (15.02.19 14:26:14) 
Bos beles adam meslegi.
Yetenekli denilenler de ayni hepsi bos.

Ama gicik olmuyorum sonucta o makinenin basinda birinin durmasi lazim. Sadece acma dugmesine basmak icin bile olsa 1 kisi durmali.

Adamin da isi o yani.
  • acemi  (15.02.19 14:33:45) 
şuna bakar mısın müzikten ziyade dj, "oturun beni izleyin" der gibi işine konsantre olmuş.

www.youtube.com
  • füt  (15.02.19 14:38:59 ~ 14:48:10) 
gıcık olmuyor aksine yaptıkları işe, genelinin olmasa da, saygı duyuyorum. müzik teknikten ziyade hissiyat işidir ve bu arkadaşların arasında işini çok iyi yapanlar var.


  • efsanegazoz  (15.02.19 14:40:25) 
Yalandan djlere gıcık oluyorum essahlarına değil.


  • joker hakki  (15.02.19 14:49:51) 
Bol para olup herhangi bir vasfi olmayan Erkek birey meslegidir zaten DJ'lik.
Zengilikten dolayi kalifikasyon ihtiyaci olmayip bos beles kalan tipler ulan bir isim olsun bari diyip DJ'lige soyundurlar gorursunuz genelde.

Aynisinin kiz versiyonu da modaciliktir. Yapacak bir sey bulamayan zengin isadami kizlari modaci olup cikarlar lap diye piyasaya. Bir sabah kalktiginda bir markalari ve isleri olur.

Kabinin basina gecip setlisti acip boynuna kulaklik asmak DJ'lik degil mesela. Bu tirt bir vasif.
  • stavro  (15.02.19 14:51:46) 
www.youtube.com
al sevebileceğin bir dj gayet ciddidir Black Coffee abimiz..

  • jamswety  (15.02.19 15:37:57) 
Oluyorum. Yazdığınız tanımlamayı okurken bile gıcık oldum.

@J r r +1
  • grgn  (15.02.19 18:14:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.