[]

Amerika'da doğum ücretleri

tahminen her şey dahil ne kadar tutar. Hadi diğer ünlüleri geçtim, instagram fenomenleri bile oraya doğurmaya gidiyormuş. Ne kadar tutar bu olay?




 
Calide bir akrabam 80 bini buldu demişlerdi fakat durumları iyi tahminen hiç bir masraftan kaçınmamışlardır (dolar)


  • qcihanq  (15.02.19 12:29:20) 
Bunun ticaretini yapan, paket satan yerler var. onlarin hastanelerle anlasmalari oluyo kendin gidersen acayip fatura cikarirlar zaten girmekte zorlanirsin ulkeye, dogurmaya geldigini anladiklari zaman yeterli paran ve insurance’in var mi diye bakarlar. Son duydugum 20 bin dolarlik paketler vardi. Bence fena degil amerikan pasaportu icin.


  • beriberi  (15.02.19 12:49:36) 
Eyalete, kaldığın süreye ve normal doğum/sezaryene göre çok değişiyor ama en düşük 20 bin civarı diyebiliriz.


  • iwasbornonamountainside  (15.02.19 13:07:51) 
Merhaba, amerika'da dogum yaptim. Kendim gittim. Bir sirketle anlasmadim yani. Bana 20bin dolara mal oldu ama sezeryan yapsaydim +7k daha verecektim. Epidurali kac saat aldigina gore bile degisiyor. Ben 2 sene evvel gittim bu arada. Sirketle gitseydim normal dogum yaklasik 30k usd idi.


  • alis su hallerime  (15.02.19 14:07:46) 
15-20 bin dolar bandında, ev-araba doktor vs tamamı içinde 2 ay gibi bir süre diyorlardı. uçak bileti falan da içinde.


  • bir ileti paylastim  (15.02.19 14:19:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.