[]

aslında sizinle konuşmayan insanlara cevap verdiğiniz oluyor mu ?

benim çok oluyor. en son bu sabah durakta yalnız beklerken bir kız geldi günaydın dedi gülümseyerek ben de hemen gereksiz bir sabah neşesiyle günaydın diye gayet yüksek sesle yanıtladım. meğer arkamdan başka biri geliyormuş. vicdansız kız hiç tepki vermeden gitti. bi miktar salak hissettim. böyle şeyler başıma çok geliyor bazen bu duruma düşmeyeyim diye ortamda konuşulan hiçbir şeyi üzerime alınmıyorum bu sefer insanlar ikilemek zorunda kalıyor. resmen topluma ayak uydurmak konusunda sıkıntım olduğunu fark ettim bugün. yani herkesin başına gelen rutin bir durumsa sıkıntı yok, değilse benim algılarım yeteri kadar açık değil demek ki. üzülürüm.




 
Tek derdin bu olsun panpa :)


  • ovungec zeus  (15.02.19 11:51:04) 
Oluyor öyle ya; ben de yaparım ara sıra, sabah saatleri dikkatin oldukca daginij oldugu zamanlar genelde. Bunun daha kötü versiyonu kulağınizda kulaklık varken birinin sizinle konusmaya çalışması bence. Duymadığınız için cevap veremiyorsunuz, insanlar sizin umursamaz ya da kaba olduğunuzu düşünüyor.


  • fraise  (15.02.19 12:04:06) 
Biz burda gözünün içine bakarak verdiğimiz selamı almayan hatta görmezlikten gelen insanların sıkıntısını çekerken sizin yaptığınız çok tatlı bee :) kız insan bi gülümser hiç yoktan...

Biz de yapıyoruz bazı bazı, dert değil. Çoğunlukla baykuş bakışı 180 derece başımı evirip çevirip kimse yoksa kardeş payı Kartal sorusunu soruyorum: bağa mı didin?
  • beetlejuice  (15.02.19 12:58:26) 
ben bana yapılmadığını fark etsem de cevap veriyorum, el sallayana el sallıyorum. iletişim kurmamak için can çekişiyor çoğu çok eğlenceli izlemesi. şaşırmış gibi yapıyorum sonra. insanlar böyle suratsız değildi ya eskiden.


  • hasmetizm 2046  (15.02.19 17:16:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.