[]

28 Şubat sürecinde tanklar yürümeseydi şu an Türkiye nerede olurdu?

28 Şubat sürecinde tanklar yürümeyip, Erbakan istifa etmeseydi ne olurdu? zaten şu anda bundan farksız değil. Yani o zaman yer altına inen cemaatler yıllar sonra ortalığa çıkacağına (şu anda olduğu gibi) daha erken çıkar ve daha erken çözülmez miydi?




 
Erbakan'ın bu arkadaşlar gibi olduğunu sanmıyorum. Evet cemaatlerle ilişkisi yüksekti ancak gerçekten bir siyaset adamıydı. Bunların düşürdüğü duruma düşmezdik.
Bu günlerin, şu an yaşadıklarımızın büyük oranda suçlusu da 28 Şubat'ı gerçekleştirenlerdir.

  • livaneli kadir  (15.02.19 10:19:34) 
Eve siyaset adamıydı!! ve götüreceği yer farklı olmayacaktı. yahu kanlı mı olacak kansız mı olacak birinden bahsediyoruz burada. büyük suçlusu 28 şubatı gerçekleştirenler demek şeytana uydum demenin farklı bir versiyonu. suçlu bu ülkede olan bitene sessiz kalanlar, cehaletten hangi şeyhin çorabını koklayacağına şaşıranlar, ergenekon da kahramanlar adi suçlular gibi hapislerde çürüken ses çıkarmayanlardır. ülkesine sahip çıkmayanlardın. sensin benim hepimiziz. çok şey söylenir de.. neyse..


  • unabomber  (15.02.19 10:57:25) 
cemaatler şimdi ortaya çıktı çünkü ordu bitti, erbakan değil.
erbakan 28 şubatı yemese yaşlanır ölür yine biterdi kişiler önemli değil, kurum olarak ordu bitti -ha onlar da mok yiyordu tabi de, ülke profili şeyhin bokunu yiyen cemaat düzeyinde olunca tepesine vuracak bir ordu gerekiyormuş görülüyor ki, orduyu verdik de iyiye gitmedik yani, kötüye gidiyoruz. x-y-z kişi olmasının çok büyütülecek bir yanı yok.

  • niye ama  (15.02.19 17:32:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.