[]

kan değerlerim gayet normal ama ben hep halsizim?

doktor hiçbir sorun göremediğini söylüyor. öyleyse enerjimi emen ne?




 
B12 ve d vitamini kaç ?


  • aslindasorunumpsikolojik  (14.02.19 23:23:26) 
sonuçlar şu an yanımda değil maalesef.


  • beyaz karga  (14.02.19 23:25:06) 
folik asite baktırmadıysan baktır derim. hamilelik dışında bakmıyorlar ancak baya bir insanda eksikliği varmış.


  • windows95  (14.02.19 23:25:25) 
aynı ben bu işte. d vitamini eksikliği var, doktor damla verdi ama bir değişiklik yok kullandığım halde.. pek su içmemeye ve düzenli beslenmemeye bağlıyorum, öyle yaptığım günler daha iyi hissediyorum sanki. tamamen psikolojik de olabilir tabi.


  • ozgur bir kusun hatirati  (14.02.19 23:44:34) 
Günlük C vitamini al. Kas oranını arttır. Düzenli spor yap.


  • beyaztenlikiz  (15.02.19 00:49:32) 
Kaygı düşünce fazlaysa ondan da olabilir. Beslenme, spor şart.


  • hepbiarayisicinde  (15.02.19 09:56:57) 
kotu verimsiz uyku
tiroid

  • jimicik  (15.02.19 10:21:32) 
uyku, ne çok uyuyacaksın ne az, ve her saatte uyumayacaksın. uyku gözlemlerimden çıkardığım sonuç: erken yatar gün doğmadan kalkarsam çok enerjik oluyorum ama sabaha karşı yine uyursam yine bitkin uyanıyorum ama erken kalktıktan bir kaç saat sonra feci uyku bastırıyor. bazı saatlerde kısa şekerlemeler yapmak çok zinde kılıyor bu seferde dalmakta çok zorlanıyorum uykum olmuyor. ayrıca yatmadan önce tüm ihtiyaçlarını giderip uyku maskesi de takarsam deliksiz 6 saat uyduğumu hatırlıyorum. lakin uyku maskem olmadan loş ışıkta uyur ve yatmadan bol su içersem bir kaç saate kalmaz uyanıyor lavaboya çıkıyorum. tekrar dalmak zor oluyor. yoruluyorum.


  • for day to break  (15.02.19 11:42:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.