[]

Ayakkabı istiyorum

Arkadaşlar bugün bir iki avmye gittim ve 350 liradan aşağıya beğendiğim ayakkabı olmadığını fark ettim.

Sanırım kredi çekip ayakkabı alacağım ama hangisini?

İri yarı biriyim, kölelik mesleğini icra ediyorum. Sigortam yok ama artık ayaklarımın altı sürekli su toplamaya başladı kötü ayakkabı sebebiyle.

Nike hakkında daha az olumsuz yorum var gibi, adidas için iki günde paralandı diyenler olmuş. Reebok, Hummel öneren yok gibi.

Ne alayım ben, bütçem maks 350₺.

 
her markadan ayakkabim var ama skechers bebegim oldu. cok rahat cook.
www.skechers.com.tr

  • mula  (14.02.19 21:30:23) 
Hocam iyi yarı olanların ayağında parçalanıyormuş Skechers


  • zaman  (14.02.19 21:33:02) 
Tam olarak ne iş yapıyosun, iç mekanda mı dış mekanda mı çalışıyosun? İşin içinde yürüyüş var mı? Biraz daha bilgi verebilir misin


  • (s)AINT  (14.02.19 21:38:02) 
Hepsi var hocam, içeri dışarı koridor yağmur çamur.


  • zaman  (14.02.19 21:38:34) 
yok yav? bazi insanlar hirpalamaya musait sismanliklarina veriyorlardir. benim asil tendonum zedelendi abartmiyorum 1 ay her turlu ayakkabi denedim rahat bulmak icin. en son nike'daki cocuk ben gundelik hayatimda skechers giyiyorum zorunlu olmasa burda da giyerim pisman olursaniz ben burdayim dedi ahajjshs. super bisimis herkese onerip duruyorum.


  • mula  (14.02.19 21:39:29) 
Hem rahat hem teknolojik olarak üstün hem de dayanıklı ayakkabı istiyosan basketbol ayakkabısı tavsiye ederim. Dışı kumaş olmayan, deri bulursan çok iyi olur. Biraz bakıp örnek de atabilirim


  • (s)AINT  (14.02.19 21:43:20) 
nike air'lar genelde rahat ve dayanıklı oluyor. bir de ayakkabıyı mağazada dene ama oradan alma. internetten araştır, indirimleri kovala, en az 100-150 tl daha ucuza bulursun.


  • sir gawain  (14.02.19 21:46:42) 
al abi 200 liraya koşu ayakkabısı

www.boyner.com.tr
  • black mamba  (14.02.19 21:47:52) 
www.sneaksup.com.tr

www.korayspor.com

www.korayspor.com

Bunların çok detayına bakmadım ama yağmurda giyeceksen deri, suni deri vb materyaller olsun.
  • (s)AINT  (14.02.19 21:49:14) 
65 liraya aldım zamanında Kalenji. Üstüne Ecco, Reebok, New Balance, Adidas falan eskittim, kesinlikle çok iyi ayakkabı. Tipsiz mi evet ama işini yapıyor. Bence bir dene Decathlon'da.


  • bos gezenin bos ustasi  (14.02.19 23:39:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.