[]

Mahmutbey gişe saçmalığı

kadikoy istikametinden gelip çevre yolundan giderek basın ekspress yoluna sapmak için mahmutbey gişesinden geçmek zorunda kalıyorsun. taş çatlasa 10 metre yol için 2 lira HGS kesiyorlar.

Bu nasıl bir saçmalıktır. 2 liradan değilim de HGS gişesinin baplantı yolundan once konulmamasi bilerek yapilmış bir durum oyle değil mi?


 
Üstad o öyle değil ya.
Gayet temden gelirken basınekspress sabağı var mahmutbey gişelerden önce.
Kuzey marmaya otoyolundan gelsen de var. fsm köprüsü yolundan gelsen de var.
Mahmutbey gişelerden önce bağcılar sapağı var mahmutbey sapağı var istoç sapağı var atatürk havalimanı sapağı var ki basın eksprese direk giden sapak bu. sonrasında gişelerden önce mall of sapağı var. Yani son 3-4 kilometre içinde gişelerden önce 5-6 tane sapak var ve bu sapakların herbiri doğrudan ya da dolaylı olarak basın eksprese bağlanıyor.
Sen atatürk vahalimanı sapağını kaçırma dikkat et o tabelaya Sondan 2. ya da 3. çıkış
  • graywolf  (14.02.19 12:55:52) 
kadıköy istikametinden gelip basın ekspress yoluna girmek için mahmutbey gişesine kadar gitmiyorsun yukarıdaki arkadaşın dediği gibi gişeler daha ileride. o hgs parası başka bir şeydir. bir ara vardı öyle muhabbetler geçmediğin halde hgs algılıyor ve para kesiyordu. onu araştır bence.


  • xdenizx  (14.02.19 13:13:18) 
yüksek ihitmal arka taraftaki istoç bağlantı yolunu kullanıyorsunuz trafikten kaçınmak için. orası öyle maalesef.

düz devam edip atatürk havalimanı bağlantısını kullanın. orda ücretli yol yok.

kısaca:

eksiup.com

yukardaki linkte çizdiğim kırmızı yolun sonunda sizden para kesiyorlar. ancak mavi yol ücretsiz.
  • patates  (14.02.19 13:34:29 ~ 13:39:30) 
Mall off'un ordaki trafikten kacip arkadan gideyim dersen kesiyor evet.

Dum duz devam edip ataturk havalimani tabelasini takip edeceksin.
  • brkylmz  (14.02.19 14:03:47) 
evet patates aynen dediğiniz gibi. google maps haritasini genelde kullanıyorum. trafikten dolayi orayi oneriyor.


  • Jeckson  (14.02.19 15:24:16) 
Ekran resminde gösterilen kırmızı güzergahta mesai saatleri içerisinde istoçun içine girip arka başakşehir kapısından aşağıya inip yine para vermeden atatürk havalimanına bağlanabilirsiniz. Bu sefer 212 avmnin önünden geçip basın eksprese çıkmış olursunuz.


  • graywolf  (14.02.19 16:57:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.