[]

Araç içi Telefon Tutucu

Hangi ürünü kullanıyorsunuz? Marketten 30 liraya bir çin mali birşey aldım ama pek kalitesiz.

Cam mı yoksa torpido üzerinde kullanıla mı daha makul?


 
spingen in mıktnatıslı olanını kullanıyorum çok memnunum


  • kisa  (14.02.19 12:55:56) 
samsung'un tutucusunu kullanıyorum 2 yıldır, ne yayı bozuldu, ne vakumu yıprandı. Daş gibi hala. Ondan önce kaç defa ucuz yollu ürün kullandım, maksimum 1 ayda dağılıyor.


  • cowboy  (14.02.19 13:49:27) 
2 yıldır aliekspresten aldığım 10 liralık, havalandırmaya takılan mıknatıslardan kullanıyorum. nazar değmesin taş gibi.


  • teritori  (14.02.19 14:18:38) 
mıknatıslılar gps ve diğer sensörleri olumsuz etkiliyor. o yüzden yanlardan tutanlar daha mantıklı.

cama yapışanlar da her an düşebilir gibi, hiç güven vermiyor. o yüzden en mantıklısı ızgaraya tutturulanlar. tabi ızgara in biraz sağlam olması gerek.

ben trust'ın ızgaraya tutturulan bir modelini kullanıyorum birkaç yıldır. malzeme kalitesi çok iyi, sağlam da tutuyor. media markt'ta, vatan'dan falan var.

ek: bir de bardaklığa takılanlar var. onlar da fena değil gibi.
  • avianthem  (14.02.19 14:25:36 ~ 14:26:31) 
Havalandırmaya takılan mıknatıslı tutucular bence satın alınabilecek en garantili şeyler. O kadar çok aldım ve attım ki. Garanti verebilirim.


  • SiyamkedisiZorro  (14.02.19 14:30:51) 
mıknatıslı kullanıyorum fanın üzerine tutturulan bir yıldır hiç sorun yaşamadım.


  • captainobvious  (14.02.19 14:50:52) 
GPS ile mıknatısın hiç bir ilgisi yok
"Another question that often rises concern in regard to magnetic car mounts is whether it upsets GPS work and location accuracy. GPS uses satellites to determine the coordinates, and knows the direction of movement by solving a simple math problem by comparing two sets of coordinates at different time. As A GPS module does not depend on magnetic fields, its works cannot be disturbed with an external magnetic force. "

  • kisa  (14.02.19 15:57:46) 
buarada kullandığım bu
www.hepsiburada.com

  • kisa  (14.02.19 15:58:40) 
@kisa

navigasyon hizmeti cihazın pusulasını da kullandığı için gayet de etkileyebiliyor cihazı. gps'i etkilemeyebilir ancak akıllı telefonlarda zilyar tane sensör var.
  • avianthem  (14.02.19 17:59:11) 
Pusula için evet, olası.


  • kisa  (14.02.19 18:01:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.