[]

Kaliteli bir webhosting sağlayıcısı önerir misiniz?

Merhabalar,

Avukat bir arkadaşımız için internet sitesi yapacağız. av.tr uzantılı alan adımızı aldık. Şimdi bünyesinde mailhosting de barındıran bir webhosting almak istiyoruz. Sonuçta sadece 3-5 sayfalık bir avukat sitesi olacak. Çalışanlarına mail hizmeti sağlayabilicek bir hosting arıyoruz. Bize sorun çıkartmayacak, kaliteli yeri geldiğinde teknik destek verecek ve maddi olarak da hesaplı bir sağlayıcı arıyoruz. Deneyimlerinize dayanarak aşağıdakilerden birisini önerir misiniz?

1- Godaddy (mail hosting göremedim paketlerin içinde)
2- Turhost (sözlükte baya kötü yorumlar var)
3- Narweb (bize kalilteli ve uygun fiyatlı geldi. hem sözlükteki yorumlar iyi fakat az yorum var)
4- Natro (istediğimiz paket Narwebe göre daha pahalı)

Şimdiden teşekkürler.

 
bana sorarsan mail hostingini kendi hosting firman uzerinden yurutme. genelde cok problem cikiyor.

paraya kiyacaksaniz gmail altyapisini kullanin, ucretsiz olsun derseniz de kurum.yandex'e kurun mailleri (kolay bi islem.) ve yandex altyapisini kullanin.
  • brkylmz  (13.02.19 23:29:37) 
cevap hiçbiri.
güzel hosting ya da netinternet. ama ben güzel derim.

  • denek hayatım  (13.02.19 23:43:10) 
Narwebden memnunum yıllardır


  • sekerse tehlike  (13.02.19 23:46:46) 
Mail hosting yazmasına gerek var mı bilmiyorum, cpanel içinden gayet mail hesapları açıp siteadin.com/webmail ile roundcube, squirrelmail vb. hostingin sağladığı paneller üzerinden maillerini görebiliyorsun.

Fakaat, brkylmz'ın dediği gibi, ben sitem üzerinden gönderdiğim maillerim gmail'de spama düştüğü için yandex'e geçirdim mailimi. Yine cpanel üzerinden birkaç DNS ayarı yapıyorsun zor değil. Sorsan büyük ihtimalle hosting şirketleri yapar.

ben de güzelhosting kullanıyorum.
  • nhk ni youkosu  (14.02.19 00:33:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.