[]

Kibar insanın bile bi noktadan sonra tahammülsüzleşmesi

Bu nedenle ailem dışında hiçbir insanı sevmiyor ve güvenmiyorum. Size menfaati olmadan yardım eden insan görevi bu olsa bile ve siz her zaman ona karşı kibar olsanız da bir süre sonra kabalaşıyor. Bikaç dönemdir sadece kayıt yenileme zamanlarında mesaj atıp soru sordugum bir asistan geçen ben bunun cevabını önceden vermistim bak bul gibi biseyler yazmis. Önceki kibarliklarinin ve yardımlarının bir anlami kalmıyor bu durumda benim için bu nedenle dostum yok. Siz nasılsınız bu durumda?




 
Durum aynı :)


  • birdost  (13.02.19 22:29:31) 
Senin istediğin tek bir şeyi hemen yapmadı diye siliverirsen ilişkilerin uzun sürmemesi kaçınılmaz olur, her denileni yapana arkadaş değil köle denir çünkü. O asistan birkaç defa evet olur hallederiz dedi diye her konuda bunu sürdürmek zorunda değil veya onun konumunda sen olsan sen de değilsin.


  • dafaisss  (13.02.19 22:58:04) 
ya tek taraflı bakmamak lazım duruma. o asistana acaba kaç kişi soru soruyor günde, illallah etmiş olması bi anda huy değiştirmesinden daha olası değil mi? bir ton saçma sapan soruya maruz kaldığına eminim, veya cevabı rahatça başka yerden bulunabilecekken kolay geldiği için ona sorulduğuna..
kimsede tahammülsüzlük yok demiyorum tabii ki, bence yaşadığımız dönemin sorunlarından biri hatta. ama bu yüzden asosyalleşmek çok mantıksız, insanları rahat bırakarak da ilişki kurabilirsiniz diye düşünüyorum.

  • bxgx  (13.02.19 22:58:08) 
hata senin.suçlu sensin.bilmen gereken şeyi ikinci kez sorup cevap almak istiyorsun.
kimse sana açıklama yapmakta zorunlu değil.

AĞLA
  • bardakigüneşgözlüğü  (13.02.19 23:06:52) 
Cevabini dahaonce verdiyse ve kendin arastirmak ya da geri donup bakmak yerine yine soruyorsan “nasi olsa cevap verir” diye haksizsin. Asistansa ozel asistanin degil sonucta. Kibarca cevap vermis. Fazla alingan ve muhtemelen tembelsiniz.


  • kuehles blondes  (14.02.19 00:00:50) 
bir şeyi tekrar sorma olarak anlayamadım orayı ama, kibar davranmak konusunda haklısın.

benim de dekanlıkta işlerim oluyordu. yazı işlerindeki kadına bana göre "normal" davrandım. görevi olmasına rağmen her bilgi için teşekkür ettim vs. ama diğer öğrencilere bakıyordum hiç ne teşekkür ediyorlardı ne de çıkarken iyi günler, girerken merhaba diyorlardı. garibime gitmişti.

sonuç, bu kadın bir ara benim bir hocamı yerinde aramış bulamamış. ben bir hafta sonra bir şey için yanına gittiğimde bana durduk yere bağırdı "sizin aptal bölümünüzden bıktım" diye. aptal gibi kalakaldım ben de napıyım, böyle şeylerde pısıp kalıyorum. olayla alakam bile yok ama azarı ben yedim anlayacağın. şimdi ben de diğer öğrenciler gibi davranıyorum ve mümkün mertebe onla muhatap olmuyorum. zaten zorunluluktan oluyordum.

çok uzun yazdım özür, işin özeti hele bu memur tayfasına "normal" davranmaya gelmiyor. ayı gibi davranın. sevgiler.
  • windows95  (14.02.19 00:13:40) 
insanlarin aileniz gibi mevlana sabriyla yaklasmalarini beklemek... ne diym. O bahsettiginiz global family kavrami bu dunyada zor. Ozetle;
ne kimseden kirilin, Ne de kimseyi kirin.

  • tunaktunaktun  (14.02.19 02:03:18) 
çok dayak da yemişsindir bence küçükken sen.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (14.02.19 02:07:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.