[]

Geçici evcil hayvan bakma grubu mu kursak?

Tatile/şehir dışına gittiğinizde, evdeki minik üye(ler) yalnız ve daha önemlisi aç/susuz kalmasın diye birbirine yakın oturan duyurucular karşılıklı yardımlaşsa nasıl olur?

En önemli şey nasıl güvenebileceğiniz, onu da öncesinde bir araya gelerek halledebiliriz diye düşünüyorum. Sonuçta anahtar bırakacağız, kedi/köpek/kuş emanet edeceğiz ama nasıl olur bilemedim.

Siz ne düşünüyorusunuz, böyle bir oluşuma katılır mısınız? Güvenilir bulur musunuz?

 
valla kedim köpeğim çalındı, evim soyuldu, evimde ben yokken fuhuş yapılmış, günlük kiraya verilmiş diye duyuru açmayacaksan olur.

onun dışında feriştahı gelse ne evimin anahtarını veririrm, ne de hayvanımı teslim ederim.

millet köpek otellerine boşuna para bayılmıyor.

3 şey asla verilmez, ev anahtarı, araba ve üçüncüsünü de evcil hayvan olarak şimdi düşündüm.
  • killerbee  (13.02.19 16:46:33 ~ 16:47:04) 
ev anahtarı falan biraz sıkıntı da geçiçi bakma vs olabilir ama onda da -hayvanına göre değişse de- değişimden hoşlanmayanlar varsa psikolojisi biraz bozulabilir.

eğer kendisini tanıyorsanız geçici yuvalar daha sağlıklı olur akıl sağlığınız için. :)
  • piremses  (13.02.19 16:49:07) 
tanımadığım birine kedimi köpeğimi, evimin anahtarını vermem. allah korusun kedime bir şey olsa, ne bileyim evimde yangın çıksa, hırsız girse ne yaparım diye düşününce tüylerim diken diken oluyor. fikir olarak çok sempatik gelse de bunları düşününce asla katılmam, güvenilir de bulmam.


  • evde liyakat kalmamis  (13.02.19 16:52:14) 
şahsen çok mantıklı bulmuyorum. kedi, köpek pek emanet edilmez diye düşünüyorum. belki tanıyan ve alışık akrabalar falan olabilir ancak tatile falan giderken ya gideceğiniz yerdeki kedi köpek pansiyonları önceden araştırılır ya da gideceğim oteli pet friendly kategorisinden seçerim.


  • qxgviper  (13.02.19 19:26:30) 
Misal ben bulundugum sehirde kedi, kus misafir edebilirim ama karsimdaki kisi hic referans olmadan bana nasil guvenebilir ki? Zamaninda benim de kedim vardi. Tatili falan unuttum uzun bi sure. Cook zaman sonra mecburen komsuma anahtar vermistim. Velhasil birisi onermeden cok zor. Bisey olsa canindan can kopar insanin.


  • dedim ben sana  (13.02.19 19:44:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.