[]

Kedim sürekli kafasını sallayıp kulağını kaşıyor.

Kedimde arada bir kafasına sallama ve kulak kaşıması vardı. Doktora götürdüm muayene etti bi şey yok dedi ve kulağını temizledi. Daha sonra eve geldiğimde sürekli kafasını sallamaya başladı. dkda bir ve kulaklarından biri eğik durmaya başladı. yaklaşık 3 gün böyle olup düzeldi. ama kafa sallamaları ve sürekli kulağını kaşıması eskisinden de çok arttı. veteriner kulak yoluna fln da bakmıştı bi şey yok demişti. ben muayene ettim kulağında kir gibi şeyler gördüm. bunlar kulak kiri mi yoksa başka bi şey mi? ya da veteriner bunu nasıl görmez. ya da veteriner temizledikten sonra mı çıktı? bu arada veteriner temizlerken kulağın içine solüsyonu damlatıp masaj yapıp temizlemedi. bildğin kulak çubuğu gibi bi şeyle temizledi.

eksiup.com
eksiup.com

 
Bizim kedinin kulağıyla kıyaslarsam afedersin leş gibi duruyor. Ama veteriner falan değilim sadece kıyaslıyorum, bizimki ev kedisi hiç kir falan da görünmüyor. Yani evet bir şeyler var kulağında ama nedir ne değildir bilemem.


  • bos gezenin bos ustasi  (13.02.19 15:14:37) 
kulak kirine benziyor ama siz yine de bir başka veteriner hekime götürün. Belki içeri de olan bir problemden dolayı kulak salgısı artmıştır bilemiyorum.


  • lekesiz zihin  (13.02.19 15:15:25) 
benimki de aynı şeyleri yapıyordu. kulak paraziti olmuş demişti veteriner sizinki de aynı şekilde olabilir. veterinere görünün hemen ilerlemesin.


  • dedim ben sana  (13.02.19 15:23:08) 
oo kulak paraziti, nerde görsem tanırım. 1 seneye yakındır mücadele ediyoruz ama nafile çok inatçı çıktı bizimki.
vet. bunu görünce parazit teşhisi koyacaktır. korkmaya gerek yok ama tedavi edilmesi gerekiyor.

  • artci sarsinti  (13.02.19 16:01:21) 
Baska bir veterinere mutlaka gosterin bence. Sonra allah korusun isin icinden cikilamaz boyuta gelmesin. Gecmis olsun. O kulaktaki seyleri vet. Nasil goremedi o da ayri bir konu.


  • nick konusunda kararsizim  (13.02.19 16:26:50) 
bilmiyorum artık veterinerde 3 kişi oluyo şimdi başkası baktı gördü. enfeksiyonmuş. temizledi ve bi merhem sıktı içine. 48 saatte bir yapılcak bu.


  • mutnodjme  (13.02.19 16:41:18) 
Başka bir veterinere götürün +1 İstanbul'daysanız tavsiye edebileceğim bir yer var.

Bizim kedide nazofarengeal polip çıkmıştı ve kulağının içi aşağı yukarı böyleydi. Daha sonra kulağından dışarı et parçası çıkmıştı. Kafa sallama ve kaşınma için de Oridermyl vermişlerdi.

Diğer kulağındaki normal kirleri temizlemek için de ayrı bir şey vermişti.
  • bruce mclaren  (13.02.19 16:41:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.