[]

elinde saka su şişesi olan var mı?

varsa etiketinin fotoğrafını yollar mısınız? silik yazıyla işlenmiş su olduğu yazıyordu ama bulamadım google görsellerde.




 
Var :) ibb.co


  • lcha  (12.02.19 16:03:14) 
@Icha, bu vesile ile su markanı değiştirirsin sanırım :)


  • holydreamer  (12.02.19 16:09:45) 
@holydreamer valla toplantı odasından almıştım, Korusu ya da Erikli içiyorum ama Erikli'de de yazıyor aynı not :/


  • lcha  (12.02.19 16:10:35 ~ 16:11:44) 
ben de onu bilmiyordum. şimdi etiketine görsellerden baktım, dediğin gibi benzer bir yazı var.

eksisozluk.com
  • holydreamer  (12.02.19 16:17:28) 
niye feysbukta her gördüğünü paylaşan gün teyzeleri gibi gördüğünüz her yazının illa zararlı olduğunu düşünüyorsunuz ki değiştirelim su markamızı? yani şelaleden akan suya şişe dayayıp doldurmuyorlar herhalde. bunun satılabilmesi için gıda kodeksi bilmemnesi var. illa ki bir işleme tabi tutulacak. bakteri üremesin diye dezenfekte edilecek.

javsu var elimde, bire bir aynı şey yazıyor etikette.
  • kibritsuyu  (12.02.19 17:07:17) 
bu bilgi gerçekten bilmemizi istedikleri bir bilgi değil belliki çünkü yazı rengi çok şeffaf adeta görmesinler diye seçilmiş olmalı. diğer yazı renkleri gayet normal durumda hem.


  • ezkaza  (12.02.19 18:02:40) 
İşlenmiş su sağlıksız su demek değildir. Doğal kaynağında içinde bulunması gereken birtakım minerallerin eksik olması durumunda bu mineraller dışarıdan takviye edilir veya bulunmaması gerekenler arıtılarak uzaklaştırılır ve içilebilir hale getirilir. Elbette doğal kaynak suyu kadar güzel bir su değildir fakat sağlıksız da değildir.

Buyrun en güncel ambalajlı su raporu. Bazı markaların rapor tarihleri birkaç sene önceye dayanıyor. Bu da yeterince şeffaf olmadıklarının bir göstergesi. Fakat işi az buçuk bilen biri olarak ilk 2 sıranın kendi içinde yer değiştirdiğini ve en güvenilir sular olduğunu söyleyebilirim. Kaynakları henüz kirletici unsurlarla iç içe durumda olmadığı ve yıllık yağış rejimi stabil olduğu için su değerlerinde herhangi bir olumsuz etki olmuyor. Bu da bu suları daha içilebilir kılıyor.

docs.google.com
  • desdenova34  (12.02.19 19:39:02) 
İşlenmiştir demiyor, ozonlanmış diyor. Suyun ozonlanması endüstri standardı bir dezenfeksiyon yöntemi. Esas şişelenirken ozon eklenmeyen sudan korkun, kim bilir ne biçim bakteri ürüyordur içinde. Zaten ozob da oksijenin bir molekülü, suda kısa sürede oksijene dönüşüyor öyle korkulacak bir şey değil.


  • Haldamir  (12.02.19 20:29:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.