[]

yeni mezun olan diş hekimine gidilir mi?

kanal tedavisi gereken dişim var. 5-6 aylık yeni mezun olmuş diş hekimine gidilir mi bir sıkıntı çıkar mı? ( yaptığınız işe saygım sonsuz ama mevzu diş olunca insan tırsıyor)




 
Kumar işi. Gidilmez bence. Hatta devlet hastanesi diş hekimlerine de gidilmez. Özele git


  • JackDanielSparroww  (12.02.19 01:13:06) 
ben olsam gitmezdim.


  • tabudeviren  (12.02.19 01:16:49) 
diş hekiminizin yeni mezun olduğunu nasıl öğrendiniz
bu gibi şeyler söylenmez çünkü :D

  • bardakigüneşgözlüğü  (12.02.19 01:17:40) 
ben gitmezdim. kanal için endodonti uzmanından başkasına hiç gitme zaten


  • oscar  (12.02.19 01:31:13) 
Mezun var, mezun var. Kanal için biraz daha tecrübe gerektiği gerçek ama. Garanti olsun diyorsanız endodonti uzmanına gidin.


  • habarbey  (12.02.19 01:33:19) 
kanal tedavisi o kadar abartilacak bir hadise degil o yuzden gidilebilir.

implant falan yaptirilacak ise herkese gidilmez.
  • cooperr  (12.02.19 01:48:51) 
mezun var mezun var diyorum ben de.

hangi fakülteden mezun olduğu bile çok önemli, mezuniyete kadar kaç hasta baktığı en önemlisi.

ideal şartlarda okumuş öğrenci için diyorum ki, protezi 5-10 yıllıkta, kanalı 1-10 yıllıkta yaptırmak daha mantıklı.
kanal tedavisinde kullanılan prosedürler devamlı değişiyor ve eski hekimlerin birçoğu bunun farkında değil. mezun olduğu seneki aletlerle vs. devam ediyor. ben olsa kendini geliştirdiğinden emin olmadığım eski hekime asla gitmem.

not: 2015 mezunu diş hekimi.
  • bir ileti paylastim  (12.02.19 10:07:03) 
Ben 6 tane dolgu yaptırdım; 2 tanesini 50'li yaşlarındaki tecrübeli bir diş hekimine, diğer 4 tanesini üniversite hastanesindeki öğrencilere yaptırdım. Öğrenci arkadaşların yaptığı dolgular sapasağlam dururken diğer ikisi 1 seneyi doldurmadan kırıldı :D. Ayrıca gömülü 20'lik diş operasyonumu da öğrenci yaptı (yanında hocası da vardı, sadece izledi), gayet temiz çalışmıştı sağ olsun. Tabi benim dediğim üniversite hastanesi Hacettepe, diğerlerinden iyi olabilir.


  • Abdurrahman  (12.02.19 11:19:46 ~ 11:21:43) 
Kanal tedavisi bence riskli. Hekim degilim ama 3 tane kanal tedavili disim var. Kanallarin icin dogru duzgun bosaltamaz sonra dibinde sinirler kalir tekrar actirmak zorunda kalirsin falan ugras dur.


  • superfluid  (12.02.19 14:40:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.