[]

tablet sorusu

amacım usb flash diskteki videoları tablete aktarabilmek
tabletten de wireless üzerinden eve gidince laptopuma göndermek
kapasite ve fiyat benim için çok önemli

1-sanırım tabletlerde usb girişi yerine mini usb var. converter kablo ile bunu yapabilir miyim ?

2-birde bu tabletlere video edit programı yükleyip işlem yapabilir miyim ?

maks. 1200 tl verebilirim (kaliteliyse az daha çıkabilirim)
kapasite ne kadar fazla olursa iyi olur. sanırım bu fiyata en fazla 16gb gibi görünüyor

3- bi kaç örnek bırakıyorum buraya. veya siz ne önerirsiniz
www.hepsiburada.com


www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

www.mediamarkt.com.trç-3gb-16gb-hafıza-android-marshmallow-tablet-pc-siyah-1169115.html

tr.aliexpress.com

varsa sizin öneriniz lütfen yazınız

 
ben sorunu pek anlayamadım. elbet çözümü olduğunu biliyorum ama bu kıvranmak olur yani rahat edeceğini pek sanmıyorum.

usb içini tablette görüntüleyebilmek için otg kablosu veya usbsi denen zımbırtıdan bulman lazım. ben 10 liraya almıştım bilgisayara mouse için taktığımız usbler kadar bi şeydi tırnak kadar.

wireless ile laptopa göndermek için de dosya boyutuna bağlı olarak kıvrandıran bi süreç. laptop üzerinde paylaşım açarak bi nebze çözüm bulunabilir.

video edit konusu apayrı bi konu, çoğu uygulama instagrama facebooka yükleme düşüncesiyle basit tutuluyor. profesyönel olanlar ücretli. ki cihaz özelliklerinin de baya iyi olması lazım.

soru netleşsin bence bambaşka bi çözüm bulabiliriz.
  • aydogank  (11.02.19 23:35:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.