[]

amerika vizesi görüşmesi öncesinde...

merhaba herkese,

yazın iki üç ay turistik takılmak için b2 vizesine başvurdum ve yarın görüşmeye gideceğim doğrusu epey de heyecanlıyım zira ya red yersem diye. maddi manevi çok yıkıcı olacaktır benim için. ama hali hazırda önümüzdeki sene için erasmusa da başvurmuş bir üniversite 4. sınıf öğrencisi olarak orada vatandaş olup yaşayan dayımdan aldığım maddi sorumluluğu, barınmamı vs. üstlendiğine dair ıslak imzalı mektup, erasmus başvurum, anadal ve çiftdalıma ait öğrenci belgeleri ve transkriptler, anne ve babama ait mütevazi gelir kayıtlarıyla yarın gidiyorum. daha önce günübirlik batum haricinde yurtdışına çıkmadım. pasaportum tertemiz :') şansım nedir sizce ? bunu burada sorma sebebim ise ortamlarda doğru yanlış herşey yazıyor ve yer yer korkutuyor.

bir de seçtiğim saatten ne kadar önce mekanın kapısında hazır beklemeliyim ? 8:30 randevusuna misal 8:00 iyi midir ?

tşk.

 
orada yaşayan dayı direk kendi kalene gol aha oraya gidecek dayısının yanına daha dönmez gözü ile bakabiliyorlar ama veredebiliyorlar o iş tamamen olmasa da biraz piyango.turist vizesi için falsolu diyebilirler gibi geldi bana ama.

Umarım ben yanılırım ve vizeni alır gider gezersin.
  • basond  (11.02.19 19:28:20) 
Erasmusa gitmek için lisansı uzattım, haklı olabilirsiniz ama bir kesim de var ki dürüst olun diyor :DDDD


  • foseptik çukuru  (11.02.19 19:37:09) 
Sıkıntısiz alirsin. Cok kil bir görevli denk gelmezse olur bu is.


  • fever  (11.02.19 19:39:51) 
Yarım saat önce gitmek tam olarak yetiyor. İstanbul için.


  • catch the arrow  (11.02.19 21:32:36) 
sonucu yazar mısın


  • oscar  (12.02.19 00:00:53) 
Abd hiç kasmıyor çok çok çok rahat verir asla dert etme zaten sen oraya varmadan vize sonucun aşağı yukarı bellidir


  • photo85  (12.02.19 18:39:18) 
aldım çocuğu :) koreli abla sağolsun. yarın postaneden pasaportumu alıp kaç yıllık olduğunu da editlerim.

kime niye ne zaman gideceğimi sordu, eğitimimi sordu. başta avrupada olursa, yüksek lisans planlarımdan vs. bahsettim bir tomar hazırladığım evraklara dahi bakmadan "visa approved" dedi iki gözümün çiçeği.
  • foseptik çukuru  (13.02.19 21:35:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.