[]

eve celik kasa almak

kasayi aldiktan sonra calinmamasi icin ne yapmak gerekiyor?
duvardan alinamamasi icin? kucuklerden alsam yeter 8 kilo civari 30x 20 cm olandan.



 
kasadan habersiz eve giren bir hırsızın almaması için duvarı kırıp duvar içerisine gömebilirsiniz. kasayı almak için giren bir hırsız her türlü alır. betona gömüp betona filiz ekip kaynak da yapsanız götürürler kasa için girdilerse.


  • tukenmez adam  (11.02.19 13:58:16) 
duvara ya da yere monte ettirmek gerekiyor.


  • 65 derece  (11.02.19 13:59:01) 
duvar ve yer de çözüm değil çünkü artık duvarın 10 cm altına kadar oradan geçen elektrik, demir ve su hatlarını gösteren 300 liralık aletler var.

pahalıları tabi çok daha performanslıdır.

bunlar matkapla delik delinmeden önce duvardan ne geçiyor hani su borusu, elektrik borusu veya demire denk gelmesi diye üretilen cihazlar da kafayı bu işe yorup 1 adım önde olanlar daima hırsızlar oluyor.
  • killerbee  (11.02.19 14:25:19 ~ 14:27:43) 
yıllık banka kasası kirası 300tl iken niye kasa satın alınır anlamam..


  • smellofsoul  (11.02.19 16:09:45) 
Yere ve duvara çelik dübellerle sabitlemek gerekiyor.
Bunu yaparak sizin evinize "bu evde kasa vardır" diyerek gerekli ekipmanını almadan gelmiş keko hırsızları savuşturuyorsunuz. Ama zaten kasada gözü olanlara çözüm yok maalesef.
Neden bankada değil de evde kasa sorusuna cevap vereyim: öyle milyarlık setleri olmayan biz orta karar insanların malı (bize) kıymetli. Her gün ayrı yüzük, küpe vs. takmak isteyebiliyoruz. Bunlar almaya kalksan epey para, ama hepsini toplasan zengin adam bu değere güler.
  • SiyamkedisiZorro  (11.02.19 16:33:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.