[]

Doğu Ekspresi Yatakli Bilet

TCDD sitesine baktim. 1 aylik dilimde bilet yok. Zaten internette de bulunamadığı konuşuluyor.

Ama turizm operatorlerinde bulunuyormuş galiba. Bunlardan satın almak mümkün mü?


 
Mümkün değil. Turizm operatörleri biletleri satmak için almıyorlarmış. Duyduğuma göre biletlerin hepsini alıp ellerinde tutup iflas etmeye çalışıyorlarmış. Halbuki satsalar kar edebilirlerdi. Operatörler ilginç cidden...


  • Tears of Devil  (11.02.19 12:45:06) 
malum twitte dendiği gibi, doğu ekspresi romantizmi yaşanacak diye millet köyüne gidemiyor.


  • zgrydn  (11.02.19 12:53:48) 
Bulunan turizm operatörlerinin birincisi, TCDD'ye ait olan Raytur :)


  • whoosie  (11.02.19 13:19:45) 
köyüne gitmek isteyen uçağa binsin. hem ankara'dan hem istanbul'dan karsa uçak var. 1-1.5 saatte varıyor. yataklı vagon sayısı da öyle çok değil zaten. daha çok normal koltuklar var ve çoğu boş. ayrıca köyüne giden kişilerin yaptığı seyahat zevk için yapılandan daha ciddi değildir. yata yata gitmek zorunda değil. normal koltuk bileti alsın gitsin ya da söyleyin tcdd'ye sadece bir vagonu koltuklu diğerlerini yataklı yapsın.

soruya cevap: evet bazı şirketlerin fırsatçılık yapıp bu biletleri kaptığı doğru.
  • error522  (11.02.19 13:45:30 ~ 13:45:57) 
biletlerin ne zaman çıktığını öğrenip, o dakikada girerseniz siteye, alabiliyorsunuz.
Kars'ta gezecekseniz orada ekstra epey para harcayacaksınız. araç kiralama ya da taksi tutma, karda kışta zor derseniz zaten bir turdan alın bilet. hepsi dahil oluyor.
yok ben özgürce takılıp, uygun yerlerde kalırım derseniz, dediğim gibi biletlerin çıktığı günü takip edin.
  • lovemyself  (11.02.19 16:36:11) 
biletlerin cıkmasi ne demek acaba?

nundan 1 ay sonrasindan sonraya zaten bilet aldirmiyor.

1 ay sonrasi icin her gun için otomatik olarak açmıyorlar mı bu mantıkla? biletin çıkmasını beklemek ne demek?
  • Jeckson  (11.02.19 16:41:21) 
gezipgordum.com

bunun gibi açıklamalı siteler var. bi bakın isterseniz.
  • lovemyself  (11.02.19 20:25:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.